Satelliet - Barca

De Satelliet Barca collectie wordt gevormd door een fauteuil, poef en complementaire tafel. Het Satelliet Barca outdoor assortiment heeft een moderne uitstraling dat, vanwege de zitkussens, wordt gecombineerd met optimaal comfort. De Barca zitmeubelen zijn geschikt voor outdoor ruimtes van bijvoorbeeld horecagelegenheden en bedrijfstuinen.  

Lees meer
 • Satelliet Barca poef
  Satelliet Barca poefVanaf € 135,-
 • Satelliet Barca tafel
  Satelliet Barca tafelVanaf € 135,-

Creëer uw eigen bedrijfstuin 

Het is bewezen dat bedrijfstuinen uiteenlopende voordelen hebben. Ten eerste biedt het bijvoorbeeld inspiratie, rust en een informele ontmoetingsplek aan uw werknemers. Daarbij is een verzorgde bedrijfstuin een visitekaartje naar klanten.  

Met de Satelliet Barca zitmeubelen creëert u een comfortabele zithoek in de buitenruimte van uw bedrijf. Combineer de Barca zitmeubelen voor een samenhangende look of pas de Barca zitmeubelen individueel toe.  

Eigenschappen van Satelliet Barca 

 • De Barca Satelliet collectie bestaat uit een fauteuil, poef en bijpassende tafel. 

 • Het Satelliet assortiment van Barca beschikt over een moderne en comfortabele uitstraling.  

 • De Barca collectiemeubels zijn ideaal voor het inrichten van outdoor ruimtes van bijvoorbeeld horecaruimtes en bedrijfstuinen. 

 • Pas het gehele Barca assortiment toe in uw interieur voor een samenhangende look of kies voor individuele meubels.  

 • De Barca meubelen van Satelliet zijn leverbaar in diverse kleuren. 

 • De zitkussens worden standaard geleverd in dezelfde kleur als het frame.  

 • Er zijn hoekelementen beschikbaar.  

 • De Barca poef is multifunctioneel van karakter; pas hem toe als extra zitplaats, voetensteun of salontafeltje.  

Varianten van Satelliet Barca 

 • Satelliet Barca fauteuil 

 • Satelliet Barca poef 

 • Satelliet Barca tafel 

Over Satelliet 

Bij Satelliet spelen originaliteit, kwaliteit en duurzaamheid de belangrijkste rol in meubelontwikkeling. Veel van de collecties zijn geschikt voor outdoor gebruik en zijn van extreem hoge kwaliteit, waardoor ze duurzaam zijn. Daarbij is het ontwikkelingsproces zelf ook maatschappelijk verantwoord. De originaliteit wordt in de collecties vertaald door de diverse aanpassingsmogelijkheden, waardoor het meubilair aan uiteenlopende individuele behoeftes kan voldoen.  

Laat deprojectinrichter u helpen 

Deprojectinrichter assisteert bij het onderhouden en assembleren van uw inrichting. Met onze DPI services ontnemen wij u alle zorgen als het gaat om de montage, installatie en het transport van uw meubels. Daarbij is ieder gebruik anders en daarom creëren wij gepersonaliseerd onderhoudsadvies, zodat u ook op de lange termijn plezier heeft van uw projectinrichting. Denk hierbij aan de reiniging van het meubilair, maar ook circulair onderhoud waarbij versleten meubels nieuw leven ingeblazen wordt. Neem voor meer informatie contact met ons op.  

Interesse? 

Heeft u interesse in het Satelliet Barca assortiment of in de services van deprojectinrichter? Bel naar 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com voor aanvullende informatie, advies of een vrijblijvende offerte op basis van de projectprijzen van de Satelliet Barca collectie.