Satelliet

Satelliet meubelen is specialist in horecameubilair voor horecagelegenheden en de hospitalitymarkt. De brede collectie horecameubelen omvat sfeervolle producten, zoals banken, tafels, stoelen en fauteuils, die zowel buiten als binnen gebruikt kunnen worden.

Lees meer

1 / 1

Geschiedenis van Satelliet meubelen

Satelliet is in 1971 opgericht door Jan van der Wouw en Luck Jansen. Er werd in eerste instantie voornamelijk gehandeld in cafémeubilair vanuit een woonhuis in Breda. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevende horecaleverancier met een zeer uitgebreide restaurantmeubel collectie. Satelliet meubelen geeft graag vorm aan de inrichting van hedendaagse horecagelegenheden en de hospitalitybranche. Van bruin café tot trendy loungeclub en knusse lunchroom tot een groot bedrijfsrestaurant.

Assortiment van Satelliet meubelen

Voor de complete inrichting van uw horecagelegenheid kunt u terecht bij Satelliet meubelen. Denk hier dan aan:

  • Stoelen (zowel voor buiten als binnen)
  • Banken
  • Krukken (zowel voor buiten als binnen)
  • Fauteuils
  • Tafels (zowel voor buiten als binnen)

Inspirerende showrooms met horecameubilair

Satelliet heeft de horecameubelen collectie samen gebracht in 4 inspirerende showrooms in Nederland. Showroom Breda, hier zit tevens het hoofdkantoor gevestigd. U vindt hier een uitgebreide showroom met meer dan 3500 m² inspiratie. Showroom in Amsterdam, op deze locatie zijn diverse partners te ontmoeten. Ook in Dalfsen en Maastricht kunt u terecht voor een inspirerende, conceptuele showroom die is ingericht waar u op afspraak een bezoek kunt brengen.
Daarnaast werken ze samen met bedrijven in België, Luxemburg, Noorwegen, Spanje, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Finland.

In 2000 opende ze het Satelliet Logistiek Centrum te Rijen. Dit 10.000 m² grote magazijn verruimt de mogelijkheden van het gehele logistieke proces en maakt de overslag van een flinke voorraad mogelijk. Zo kunnen ze de vraag van de klanten naar een brede collectie en snelle levering optimaal beantwoorden.

Meer informatie over Satelliet horecameubilair

Voor meer informatie over het restaurantmeubilair van Satelliet kunt u contact met ons opnemen of bezoek één van onze showrooms.

Series