Satelliet

Satelliet meubelen is specialist in projectmeubels; in het bijzonder voor de horecasector. De brede collectie horecameubelen omvat sfeervolle producten, zoals banken, tafels, stoelen en fauteuils, die zowel buiten als binnen gebruikt kunnen worden.

Lees meer

1 / 1

Over Satelliet

In 1971 werd Satelliet opgericht door Jan van der Wouw en Luck Jansen. In de eerste instantie werd er voornamelijk gehandeld in cafémeubilair vanuit een woonhuis in Breda. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevende meubelleverancier met een zeer uitgebreide restaurantmeubel collectie. Satelliet geeft graag vorm aan de inrichting van hedendaagse horecagelegenheden en de hospitalitybranche. Van bruin cafés tot trendy loungeclubs en knusse lunchrooms tot grote bedrijfsrestaurants.

Ze hebben showrooms in Amstredam, Breda, Dalfsen, en Maastricht. Ga hier op bezoek voor conceptuele inspiratie.

Over de Satelliet collecties

De Satelliet collecties bestaan uit trendy meubels met een luxueuze uitstraling. Ze bevatten onder andere banken, tafels, stoelen, fauteuils en barkrukken. Naast de diversiteit aan producten, is er ook keuze uit een breed scala aan kleuren. Kies hierbij voor opvallende kleuren om functionele meubels tot een ware blikvanger te maken in uw ruimte. Uiteraard zijn er ook meubels die eenvoudig toe te passen zijn in uiteenlopende interieurs vanwege hun zeer combineerbare kleurenpallet.

Til uw inrichting naar een hoger niveau met deprojectinrichter 

Met hulp van deprojectinrichter creëert u eenvoudig uw ideale ruimte wat betreft optimale functionaliteit en esthetiek. Onze experts bieden advies over de meest geschikte meubels voor u uit ons brede assortiment. Daarnaast ontzorgen wij u over de logistieke vraagstukken met onze dpi-services; denk hierbij aan transport, montages en installaties. Met onze onderhoudsservices zorgen we dat u op de lange termijn geniet van uw projectinrichting. Kijk voor alle informatie over onze services op onze website of neem contact met ons op.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in het assortiment van Satelliet of in de diensten van deprojectinrichter? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor extra informatie, een advies of vrijblijvende offerte. Bereik ons op werkdagen via 088-650 12 34 of  info@deprojectinrichter.com

Series