Satelliet

Satelliet meubelen is specialist in projectmeubels voor de horecasector. De brede collectie bestaat uit premium kwaliteit en tailor made producten. Daardoor ontstaan sfeervolle producten, zoals trendy en eyecatching banken, tafels, stoelen en fauteuils. En die kunnen zowel buiten als binnen gebruikt worden.

Satelliet is er voor wie gelooft in het positieve effect van gastvrijheid. Daardoor voelen gasten zich namelijk prettiger, werken medewerkers efficiënter en wil iedereen langer blijven. Omdat zij écht genieten.

Lees meer

Over Satelliet

In 1971 werd Satelliet opgericht door Jan van der Wouw en Luck Jansen. In eerste instantie werd er voornamelijk gehandeld in cafémeubilair vanuit een woonhuis in Breda. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een toonaangevende meubelleverancier met een zeer uitgebreide restaurantmeubelcollectie. Satelliet geeft graag vorm aan de inrichting van hedendaagse horecagelegenheden en de hospitalitybranche. Van bruine cafés tot trendy loungeclubs en van knusse lunchrooms tot aan grote bedrijfsrestaurants. Met showrooms in Amsterdam, Breda, Dalfsen, en Maastricht vindt u er voldoende inspiratie.

Satelliet collecties

De Satelliet collecties bestaan uit trendy meubels met een luxueuze uitstraling. Ze bevatten onder andere banken, tafels, stoelen, fauteuils en barkrukken. Naast de diversiteit aan producten, zijn er ook veel verschillende kleuren beschikbaar. Kies voor opvallende kleuren om functionele meubels tot een ware blikvanger te maken in uw ruimte. Of houdt u het liever rustig qua kleur? Uiteraard zijn er ook meubels in zeer goed te combineren kleurenpaletten voor de meest uiteenlopende interieurs.

Gastvrijheid met een duurzame missie

Duurzaamheid strekt verder dan het recyclen en herwaarderen van gebruikte materialen. Het team van Satelliet staat in het hart van de samenleving en erkent haar verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst. Daardoor bloeien prachtige samenwerkingsverbanden en initiatieven op, gericht op mens en materiaal. Van ontwikkeling tot productie, van levering tot onderhoud, alle betrokken processen en mensen dragen bij aan de missie van dit merk: gastvrij én duurzaam zijn. Het doel is om tegen 2030 de meest duurzame leverancier van hospitality meubilair in Europa te zijn.

Over deprojectinrichter 

Dankzij deprojectinrichter creëert u eenvoudig de ideale kantoorruimte. Dat wil zeggen: met optimale functionaliteit en esthetiek. Onze experts geven graag advies over de meest geschikte meubels uit ons brede assortiment. En natuurlijk wordt dat advies helemaal afgestemd op uw voorkeuren. Daarnaast ontzorgen wij u van logistieke vraagstukken met onze dpi-services. Denk aan transport, montages en installaties van de meubelen. En met onze onderhoudsservice zorgen we dat u op de lange termijn blijf genieten van uw projectinrichting. 

Geïnteresseerd in Satelliet?

Bent u geïnteresseerd in het assortiment van Satelliet of wilt u meer weten over de diensten van deprojectinrichter? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 088-650 12 34 of  info@deprojectinrichter.com

Series