Satelliet - Cave

De Satelliet Cave collectie bestaat uit een comfortabele bank en fauteuil. De hoge wanden van de Cave zitmeubels bieden zowel privacy als geluidsdemping, wat de akoestiek in de ruimte bevordert. Het Satelliet Cave assortiment is ideaal voor het inrichten van ontspanningsruimtes en lobby’s, maar kan ook worden gebruikt voor informele vergader- en werkruimtes op kantoor. 

Lees meer
 • Satelliet Cave productfoto
  Satelliet Cave BankVanaf € 594,-
 • Satelliet Cave fauteuil
  Satelliet Cave fauteuilVanaf € 1.159,-

Veelzijdigheid van de Satelliet Cave collectie 

De Satelliet Cave zitmeubelen zijn ideaal voor het inrichten van bijvoorbeeld lobby’s en ontspanningsruimtes, maar zijn ook goed te implementeren in werkruimtes. Dat komt doordat de akoestische wanden van de zitmeubelen ook de akoestiek bevorderen, waardoor geluid gedempt wordt voor zowel de omgeving als de gebruiker. Dit maakt de Satelliet Cave bank ook een ideale informele ontmoetings- of vergaderplek. Met de Satelliet Cave collectie kan iedereen ongestoord ontspannen of werken.  

Eigenschappen van Satelliet Cave 

 • Het Satelliet Cave assortiment bestaat uit een comfortabele bank en fauteuil.  

 • De akoestische wanden van de Satelliet Cave zitmeubelen bevorderen zowel privacy als de akoestiek in iedere ruimte.  

 • De Cave collectie van Satelliet is veelzijdig en daarom toepasbaar in uiteenlopende ruimtes, zoals lobby’s, werk- en ontspanningsruimtes. 

 • Geniet van ultiem comfort dankzij de rug- en zitkussens.  

 • Combineer diverse kleuren voor een gepersonaliseerde look.  

 • Satelliet Cave is leverbaar in verschillende maten. 

 • Alle Satelliet Cave zitmeubelen zijn voorzien van een 4-pootsonderstel. 

 • Voeg optioneel een tafel toe om de multifunctionaliteit van de zitplaats te vergroten. 

Varianten van Satelliet Cave 

 • Satelliet Cave bank 

 • Satelliet Cave fauteuil 

Over Satelliet 

Satelliet is een Nederlandse meubelontwikkelaar die zich onderscheidt met exceptionele kwaliteit en originaliteit, met daarbij de focus op duurzaamheid. Ieder meubelstuk voldoet aan strenge kwaliteitseisen en heeft een flexibel design, waardoor er diverse personalisatiemogelijkheden zijn. Dit is terug te zien in de Satelliet Cave collectie. Ten slotte zijn zowel de meubelproductie als de meubelcollecties zelf erg duurzaam.  

Assistentie nodig? 

Heeft u een helpende hand nodig bij het samenstellen of onderhouden van uw projectinterieur? Deprojectinrichter staat voor u klaar met diverse services. Probeer bijvoorbeeld eerst zitmeubelen uit gedurende een testperiode, voordat u beslist of u ze ook permanent wil aanschaffen. Of kies voor volledige ontzorging en laat ons de montage, installatie en het transport van uw meubels op ons nemen. Neem voor meer informatie over onze diensten contact met ons op. 

Contact 

Heeft u interesse in de Satelliet Cave collectie of in de aangeboden services van deprojectinrichter? Wij voorzien u graag van aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte. Neem hiervoor contact met ons op via 088-650 12 34 of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com