HomeSatellietSatelliet Dauphine LBA bank

Satelliet Dauphine LBA bank

Verkoop vanaf € 1.915,- 

Lease vanaf € 30,74 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.915,-
Lease per maand vanaf€ 30,74

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkSatelliet
ModelDauphine LBA
HerkomstNederland
Kleuren en materialenSatelliet kleuren en materialen
SoortMeerzits
Onderstel4-poot

Productomschrijving

Daar sta je wel even bij stil: Satelliet Dauphine LAB bank. Een opvallend ontwerp, dat is wat deze bank zeker heeft. Het kan u aan meerdere dingen doen denken, gebruik vooral uw fantasie. De Dauphine LAB bank kunt u plaatsen in ruimtes als een hal, lounge, wachtkamer of lobby. Neem plaats en laat uw gedachtes hun gang gaan. U zult tijdens uw pauze of rustmoment genieten van ultiem comfort. Hierdoor kunt u heerlijk een kopje koffie drinken of een tijdschrift lezen terwijl u op de bank zit.  

Eigenschappen van de Satelliet Dauphine LAB bank 

  • De bank is geheel gestoffeerd. Uiteraard kiest u welke stof en kleur dit betreft. Ook is het mogelijk om de bank in een lederen uitvoering te bestellen.  
  • Het onderstel van de Dauphine LAB is een 4-poot, gemaakt van staal. Deze poten kunnen in twee uitvoeringen worden gemaakt: messing of zwart.  
  • De afmetingen van de bank zijn verschillend. Dit komt doordat de LAB in maar liefst 6 lengtes te bestellen is: 181, 203, 225, 247, 269 of 291 cm.  
  • De zithoogte van de bank is 43 cm.  

Meer informatie 

Heeft u vragen en/of wilt u meer weten? Aarzel dan niet, maar neem contact met ons op. Dit kunt u zowel telefonisch als per e-mail doen. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij proberen hier zo spoedig mogelijk op te reageren. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen in één van onze showrooms om de meubelen te komen bekijken, voelen en testen. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.