HomeSatellietSatelliet Dentro picknicktafel

Satelliet Dentro picknicktafel

Verkoop vanaf € 4.556,- 

Lease vanaf € 73,12 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 4.556,-
Lease per maand vanaf€ 73,12

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkSatelliet
ModelDentro
HerkomstNederland
Kleuren en materialenSatelliet kleuren en materialen
OnderstelOverig
HoogteVast
Extra'sOutdoor
BladmateriaalHout
Materiaal onderstelMetaal

Productomschrijving

De Satelliet Dentro picknicktafel is een robuuste tafel die veel kan hebben. Een uitermate geschikt meubel voor op evenementen of bijvoorbeeld op een terras bij een restaurant. De Satelliet Dentro is een krachtig meubel dat veel kan hebben. De outdoor versie is oersterk door het gegalvaniseerde staal en Iroko latten. Hierdoor is de picknicktafel bestand tegen allerlei soorten weersomstandigheden. Om deze reden is de tafel onder andere in te zetten op bijvoorbeeld (indoor) festivals, een plek waar veel mensen zijn en af en toe willen zitten om iets te eten/drinken of te rusten.  

Satelliet Dentro eigenschappen 

  • De Satelliet Dentro heeft 2 uitvoeringen: Satelliet Dentro 8P (de 8-persoons picknicktafel) en de Satelliet Dentro 4P (de 4-persoons picknicktafel).  
  • Het sterke stalen frame kan in meerdere kleuren worden besteld. Deze wordt standaard gecoat in de kleuren wit, zwart of transparant industrial.  
  • De latten van het tafelblad bestaan uit eikenhout (met uitzondering van de outdoor versie) en kunnen in een breed scala aan kleuren worden besteld.  
  • De picknicktafel is één geheel, de banken kunnen niet losgehaald of verschoven worden.  
  • De zithoogte van de banken betreft 76cm.  

Vragen en meer informatie 

Wilt u meer weten over dit meubel? Of heeft u nog andere vragen? Twijfel dan niet, maar neem contact op met De Projectinrichter. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail. Ook kunt u vrijblijvend online een offerte aanvragen of langskomen in één van onze showrooms. Onze experts kunnen u voorzien van advies op maat voor uw ruimte(s). Wij hopen u snel te mogen ontvangen.