HomeSatellietSatelliet Fallon LAC fauteuil

Satelliet Fallon LAC fauteuil

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkSatelliet
ModelFallon LAC
HerkomstNederland
Kleuren en materialenSatelliet kleuren en materialen
SoortLage rug
OnderstelSokkel / plint
Extra'sDraaibaar

Productomschrijving

Als schoonheid een meubel was... dan was de Fallon LAC van Satelliet zeker één van de schoonheden. De Fallon is echt een plaatje om te zien: de stof, de uitstraling, de vormen... Daar blijf je wel even stil van. Dit zitmeubel is niet alleen heel mooi, maar ook heel comfortabel. Door de ronde zitschaal en de zachte rugleuning wordt uw zitpositie volledig ondersteund. Hierdoor kunt u optimaal genieten van een rustmomentje, onder het genot van een kop koffie of thee.  

Kenmerken van de Satelliet Fallon LAC fauteuil 

  • Deze fauteuil heeft een draaibaar onderstel. Hierdoor kunt u de ruimte vanuit letterlijk ieder oogpunt bekijken. Door deze rond te draaien ziet u wellicht dingen die u nooit eerder aan de ruimte opgevallen zijn. 
  • U kunt zelf een kleur en stof uitkiezen. Ook leder behoort tot de mogelijkheden.  
  • De fauteuil heeft een sokkel als onderstel met HPL. Deze is te bestellen in 3 verschillende kleuren: antraciet, zwart of messing optiek.  
  • De Fallon LAC geeft een luxueuze uitstraling aan uw ruimte. Hierdoor krijgen uw gasten/klanten een verbazingwekkende indruk.  
  • De zithoogte van dit zitmeubel betreft 46cm.  

Informatie en vragen 

Heeft u vragen en/of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet, maar neem contact op met De Projectinrichter. Onze experts kunnen u, indien u dat wil, voorzien van advies op maat. Verder kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij proberen hier zo spoedig mogelijk op te reageren.  Ook is het mogelijk om langs te komen bij één van onze showrooms. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.