Satelliet - Olyn

De Satelliet Olyn serie bestaat uit diverse zitmeubelen. Het zijn stuk voor stuk prachtige meubelen met een nette, klassieke uitstraling. Deze zitmeubelen kunt u gebruiken bij bijvoorbeeld evenementen, hotels of in de horeca. Dat komt omdat de in een breed scala aan kleuren te verkrijgen zijn en hierdoor ook in vrijwel iedere ruimte passen. Ideaal voor grote- en kleine projecten en om te kunnen variëren met kleuren zonder het te bont te maken.

Lees meer
  • Satelliet Olyn kruk WB
    Satelliet Olyn krukVanaf € 263,-
  • Satelliet Olyn stoel AC
    Satelliet Olyn stoelVanaf € 182,-

Varianten Satelliet Olyn serie 

  • Satelliet Olyn stoel 
  • Satelliet Olyn kruk 

Kenmerken van de Satelliet Olyn  

  • Elegante stoelen die aansluiten bij verschillende ruimtes: op een trouwlocatie, beurs of tentoonstelling. Waar u deze stoelen ook plaatst, ze zullen altijd comfort bieden en de ruimte opleven.  
  • Zowel de stoel als de kruk heeft een 4-poot onderstel. Dit zorgt voor stabiliteit en eenheid. Op deze manier kunnen er (bijvoorbeeld in een hotel) krukken en stoelen gecombineerd worden van de Olyn serie, zonder dat het rommelig of druk wordt.  

Inrichten met De Projectinrichter 

Wij van De Projectinrichter willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Niet alleen op het gebied van meubelen en projectstoffering, maar ook als het gaat om de inrichting van uw ruimte. Daarom helpen onze experts u graag verder met advies op maat. Bel voor een afspraak of kom eens langs in één van onze showrooms!  

Contact en informatie 

Als u vragen heeft over dit product of over andere diensten/producten van De Projectinrichter, contacteer ons dan. Dit kan zowel telefonisch via 088-650 12 34 als per e-mail via info@deprojectinrichter.com. Ook kunt u via onze website een offerte aanvragen. Wij doen ons best u zo spoedig mogelijk te helpen.