Satelliet - Soho

De Satelliet Soho collectie bestaat uit een modulaire bank en bijpassende poef. Vanwege het modulaire karakter van de Soho bank kunt u verschillende zitelementen aan elkaar koppelen en zo uw ideale bankstel creëren. De Satelliet Soho zitmeubelen zijn ideaal voor het inrichten van bijvoorbeeld wacht-, ontspannings- en ontvangstruimtes.

Lees meer
 • Satelliet Soho productfoto
  Satelliet Soho bankVanaf € 328,-
 • Satelliet Soho poef
  Satelliet Soho poefVanaf € 237,-

Over Satelliet

Bij Satelliet staat kwaliteit, originaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo voldoen alle meubelcollecties aan hoge eisen en zijn de ontwerpen flexibel van karakter, waardoor er vaak aanpassingsmogelijkheden zijn. Dit is terug te zien in de Satelliet Soho collectie. Het merk streeft ernaar om in de toekomst de duurzaamste meubelontwikkelaar te zijn in Europa als het gaat om hospitality.

Eigenschappen van Satelliet Soho

 • Het Satelliet Soho assortiment wordt gevormd door een modulaire bank en complementaire poef.
 • De Soho collectie van Satelliet heeft een tijdloze look en past daarmee in diverse interieurs.
 • Pas de Soho collectiemeubels los toe of combineer ze voor een samenhangende look in uw ruimte.
 • De Satelliet Soho zitmeubelen zijn ideaal voor het inrichten van onder andere wacht-, ontspannings- en ontvangstruimtes.
 • Pas de Soho bank aan al uw wensen aan door het meubel samen te stellen met hoek- en tussenelementen.
 • De Soho poef is multifunctioneel van karakter; hij is te gebruiken als voetensteun, extra zitplaats of als bijzettafeltje (mits u gebruikmaakt van een dienblad).
 • Leverbaar in diverse kleuren.

Varianten van Satelliet Soho

 • Satelliet Soho bank
 • Satelliet Soho poef

Stel uw eigen bank samen

De Satelliet Soho bank kunt u aanpassen aan uw persoonlijke behoeftes en wensen. Met behulp van hoek- en koppelelementen kunt u de grootte van de bank bepalen, afhankelijk van het aantal gewenste zitplekken. Hoekelementen zijn toepasbaar voor extra comfort. Voeg hierbij de Soho poef toe voor een samenhangende look in uw ruimte. Uiteraard passen de Satelliet Soho zitmeubelen ook individueel in diverse interieurs.

Onze diensten

Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen of onderhouden van uw interieur? Dan bent u bij deprojectinrichter aan het juiste adres; wij bieden graag een helpende hand met onze diverse services. Probeer bijvoorbeeld een zitmeubel eerst gedurende een proefperiode bij ons uit, voordat u beslist of u hem permanent wil aanschaffen. Daarbij verzorgen wij de montage, installatie en het transport van al uw meubels. Voor meer informatie over onze diensten mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer weten?

Meer weten over de Satelliet Soho collectie of de diensten van deprojectinrichter? Wij staan voor u klaar met aanvullende informatie, advies of een gratis offerte. Bel hiervoor naar 088-650 12 34 of stuur een email naar info@deprojectinrichter.com.