Score

Score kantoorstoelen voor elke werkplek. Score ontwikkelt en produceert hoogwaardige bureaustoelen en aanverwante ergonomische accessoires. De producten van Score worden voortdurend aangepast aan de veranderende eisen in de markt. Het merk heeft een ruim assortiment ergonomische krukjes, bedrijfsstoelen, zadelzittingen en counterstoelen. 

Lees meer

1 / 1

Goed zitten 

Het is een feit dat we steeds vaker en langer achter elkaar zitten. Als dit meer dan 8 uur per dag wordt, kan het ernstige lichamelijke gevolgen hebben. Goede, ergonomische stoelen van Score helpen je al om een goede houding aan te nemen (mits goed afgesteld uiteraard). Het beste is om zitten en staan af te wisselen. Ook hiervoor kun je terecht bij Score. Met de stahulpen bieden ze ondersteuning om staand te werken of vergaderen. 

Vele toepassingsmogelijkheden 

De ergonomische stoelen en krukken van Score zijn goed te gebruiken in kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, scholen, sociale werkplaatsen, cleanrooms, ESD-ruimtes, laboratoria, tandarts- en dokterspraktijken, supermarkten, vliegvelden en nog veel meer werkplekken waar een goede stoel noodzaak is. Vooral de krukken worden vaak gebruikt in de medische sector om snel even in de ruimte naar de patiënt te rijden.  

Assortiment van Score 

  • Bureaustoelen 
  • Ergonomische bureaustoelen 
  • Krukken 

Meer over Score? 

Wilt u meer informatie over Score ergonomische kantoorstoelen neem dan geheel vrijblijvend advies met ons op. Om een stoel uit te proberen, de zogenaamde proefstoel, kunt u ook met ons een afspraak maken. U wilt tenslotte wel weten waarop u gaat werken. Uiteraard kunt u ook Score kantoorstoelen bekijken in een van onze showroomvestigingen in Purmerend, Bergeijk of Rotterdam. 

Series