HomeScoreScore Spirit 1500 Bureaustoel

Score Spirit 1500 Bureaustoel

Verkoop vanaf € 245,- 

Lease vanaf € 3,93 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 245,-
Lease per maand vanaf€ 3,93

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkScore
ModelSpirit 1500
HerkomstNederland
Kleuren en materialenScore kleuren
SoortErgonomisch, Hoge werkstoel / kassastoel
UitvoeringOverig, Gestoffeerd

Productomschrijving

De Spirit Line is breed inzetbaar en zorgt voor de right spirit op de meest uiteenlopende werkplekken als: laboratoria, scholen, ziekenhuizen, call-centers etc. De Spirit Line rugleuning biedt door het uitgekiende ontwerp extra bewegingsvrijheid voor de schouders. De kleine kruispoot maakt deze stoel ideaal voor werkplekken met weinig ruimte. Pur is zeer sterk en voelt zacht aan, bovendien is het gemakkelijk schoon te houden en erg duurzaam.

Kenmerken Score Spirit 1500

  • De Spirit 1500 is een robuuste werkstoel met een zitting en rugleuning uitgevoerd in Beuken SP of Pur SP (polyurethaan) die beiden makkelijk te reinigen zijn. Polyurethaan heeft als extra voordeel dat het bestand is tegen de meeste chemische stoffen. Het uitgekiende ontwerp van de rugleuning zorgt voor meer schoudervrijheid tijdens uw werkzaamheden. Voorzien van een oersterk maar lichtgewicht kunststof kruispoot met een diameter van 60 cm.
  • Hoogteverstelling 44-57 cm
  • Werkbladhoogte 70-80 cm

Kenmerken Score Spirit 1500 Cleanroom

  • De Spirit 1500 Cleanroom is voorzien van een polyurethaan (Pur SP) zitting en rugleuning welke geen stofdeeltjes verspreiden en/of aantrekken. Pur is bestand tegen diverse chemische stoffen en makkelijk te reinigen.
  • Hoogteverstelling 44-57 cm
  • Werkbladhoogte 70-80 cm
  • Aluminium onderstel met een diameter van 60 cm

Kenmerken Score Spirit 1500 ESD

  • De werkstoel 1500 Spirit ESD is voorzien van een Pur SP (polyurethaan) zitting en rugleuning dat bestand is tegen diverse chemische stoffen en makkelijk te reinigen is. Het uitgekiende ontwerp van de rugleuning zorgt voor meer schoudervrijheid tijdens uw werkzaamheden. Uitermate geschikt voor werkplekken waar wordt gewerkt met ESD gevoelige componenten. Opgebouwde statische elektriciteit wordt veilig via de geleidende onderdelen in de stoel afgevoerd. Hierdoor wordt beschadiging aan elektronisch gevoelige apparatuur voorkomen. Voldoet aan de norm IEC 61340-5-1 en is getest door het gerenommeerde SP Technical Research Instituut uit Zweden.
  • Hoogteverstelling 44-57 cm
  • Aluminium onderstel met een diameter van 60 cm