Secto Design

Secto Design maakt designlampen van hout. Ze zijn allemaal met de hand gemaakt in Finland en PEFC-gecertificeerd. Er is weinig aanbod van verlichting dat is gemaakt van hout: Finse berkenfineer van topkwaliteit. Dit wordt vervolgens in lamellen gesneden, die worden geschuurd en uiteindelijk worden ze verbonden met behulp van ringen van multiplex. De lamellen worden op de ringen gelijmd en genageld.

Lees meer

1 / 1

Alle Secto Design lampen ondergaan een grondige kwaliteitscontrole voordat ze naar hun eindbestemming worden verzonden. 
De afwerkingsopties voor de tinten zijn onbehandelde natuurlijk berken, wit of zwart laminaat of gewaxt walnootfineer. Andere kleuren kunnen tegen meerprijs worden aangepast voor projecten. De energielabels van de Secto Design lampen en meer informatie over een bepaald model zijn te vinden op onze productpagina's. 

Houten lampen met duurzame ledverlichting 

De meeste Secto Design lampen gebruiken led-lampen als lichtbron. Hierdoor zijn deze energiezuiniger dan de andere verlichtingsbronnen. Een led kan veel meer uren licht geven dan een spaarlamp voordat hij kapot gaat.  In Europa worden alle lampen geleverd met een lichtbron: een geschikte lamp of een ingebouwde LED.  

Assortiment van Secto Design 

  • Hanglampen,  
  • Vloerlampen,  
  • Tafellampen | bureaulampen en 
  • Wandlampen 

Meer informatie over Secto Design?   

Wilt u meer informatie over de verlichting van Secto Design, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte met projectprijzen. Bel 088 – 650 1234 voor het maken van een afspraak. Onze experts geven u graag advies. Bezoek onze showroomvestigingen in Rotterdam of Purmerend om de producten te zien van Secto Design. 

Series