HomeSecto DesignSecto Design Octo hanglamp

Secto Design Octo hanglamp

Verkoop vanaf € 785,- 

Lease vanaf € 12,60 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor verlichting
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 785,-
Lease per maand vanaf€ 12,60

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkSecto Design
ModelOcto
HerkomstFinland
AfmetingenSecto Design Octo afmetingen
SoortHanglamp

Productomschrijving

Secto Design Octo hanglamp heeft een eigenzinnige vorm. De uitvoering in berkhout in combinatie met de afmetingen geven de Octo hanglamp een vorstelijke uitstraling zonder dat de lamp zich opdringt in het interieur. Al deze eigenschappen maken de lamp tot een sfeermaker van de eerste orde en past mooi boven een tafel of entree. Vanwege zijn lange kabel is deze ook in hogere ruimtes prima te plaatsen.

De Octo van Secto Design is handgemaakt door hooggekwalificeerde Finse meubelmakers. Het materiaal is PEFC gecertificeerd Fins berkenhout. PEFC gecertificeerd heeft twee kenmerken: de estistische eigenschap is dat louter blank berken zonder tekeningen of noesten wordt toegepast. De tweede eigenschap betreft het milieu: voor elke gekapte boom worden er twee nieuwe bomen gepland. Dat is nog eens duurzaam! 

Eigenschappen van de Secto Design Octo hanglamp 

  • Lichtbron: E27-voet, LED max. 20 W. Wordt geleverd met een LED-lamp (Airam Pro LED, E27, 11 W, 1055 lumen, 2800 K, warm wit, niet-dimbaar, kan variëren). Het gebruik van speciale lampen zoals halogeen, spiegel of 12 V-gloeilampen in Secto Design-lampen is verboden vanwege oververhitting. 
  • DALI: Kan worden aangesloten op DALI-systemen met een afzonderlijke DALI-compatibele trailing edge (phase cut off) typedimmer. Vanwege de grote variatie in DALI-systemen, levert Secto Design geen DALI-dimmers. Neem contact op met uw plaatselijke elektricien. 
  • Afmetingen Octo 4240: hoogte: 68 cm, diameter: 54 cm en gewicht: 2 kg. 
  • Afmetingen Octo Small 4241: hoogte: 55 cm, diameter: 45 cm en gewicht: 1,1 kg. 
  • Kabel: 150 cm lang. 

Varianten 

  • Octo 4240 hanglamp 
  • Octo Small 4241 hanglamp 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Secto Design Octo.