Shaw

Shaw ontwerpt innovatieve, high-performance en recyclebare vloeroplossingen die voldoen aan de behoeften van haar klanten in onder andere de gezondheidzorg, het onderwijs, kantoren, overheidsgebouwen en retailwinkels.

Lees meer

1 / 1

Assortiment

  • Tapijttegels
  • Tapijtstroken
  • PV stroken

Geschiedenis

Shaw is opgericht in 1967 en is gevestigd in Dalton in de Verenigde Staten. Shaw ontwerpt meubels met de consument in gedachten. De vloeren moeten zorgen voor comfortabele ruimtes die voor een welkome sfeer zorgen. Het nalatenschap en de expertise van het bedrijf komt uit een cultuur van service, innovatie en passie.

Het bedrijf heeft een holistische aanpak naar het creatieproces. De producten die zij leveren moeten goed zijn voor de consument, de verkoper en de aarde. Daarom gaan de vloeren door een rigoureuze testfase heen om te voldoen aan de belangrijke internationale duurzaamheidscertificaten.

In 2014 stond Shaw op de eerste plaats bij retailers in de categorieen: hardhout, tapijt en laminaat.

Vocht, lucht en akoestiek

De Shaw vloeren zijn vocht absorberend, hebben een goede luchtkwaliteit en zorgen voor een goede akoestiek op uw kantoor.

Het bedrijf heeft de grootste selectie van waterproof en water resistente vloerbedekkingen waar u uit kan kiezen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over het knoeien van vloeistoffen die uw vloer beschadigen. De vloeren zijn ook getest op een schone luchtkwaliteit. De vloeren zijn vrij van allergenen en astma triggers. Ook biedt Shaw verschillende vloeren aan die ook dienen als akoestische oplossingen in elke ruimte.

Meer informatie? 

Heeft u behoefte aan meer informatie over het assortiment van het merk Shaw of de services van De Projectinrichter? Voor aanvullende informatie, een advies of vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 088-650 12 34 of een e-mail sturen naar info@deprojectinrichter.com.   

Series