HomeShawShaw Dyelab tapijttegel 5T 041

Shaw Dyelab tapijttegel 5T 041

Verkoop vanaf € 78,- 

Lease vanaf € 1,25 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 78,-
Lease per maand vanaf€ 1,25

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkShaw
ModelDyelab
HerkomstVerenigde Staten
SoortTegels
DessinPatroon
DuurzaamJa

Productomschrijving

De Shaw Dyelab tapijttegel is een collectie waarbij het kleurenpallet is geïnspireerd op kleuren uit de natuur. Door toepassing van een eeuwenoude verftechniek waarbij de tapijttegels per stuk worden geverfd heeft iedere tapijttegel een uniek uiterlijk. Het speciale kleureffect komt pas echt tot haar recht in het geheel. De Shaw Dyelab tapijttegel is in het bezit van een Cradle to Cradle® Zilver certificering voor haar duurzaamheid.

De Shaw Dyelab tapijttegel is in het bezit van een Cradle to Cradle® Zilver certificering voor haar duurzaamheid. De collectie is vervaardigd van 100% recyclebare Eco Solution dyed Shaw Q® Nylon garens en heeft een PVC-vrije rug.

Kenmerken Shaw Dyelab tapijttegel 5T 041

  • Afmeting: 61 x 61 cm
  • Structuur: gesneden loop pool
  • Samenstelling: 100% Eco Solution Q® Nylon
  • Rug: Shaw Eco Worx® tegel, gegarandeerd PVC-vrij
  • Poolhoogte: 4,44 mm
  • Brandklasse: CFL-S1
  • Classificatie: 33
  • Kleuren: 15
  • Installatiemethodes: Monolithisch, Quarter Turn, Ashlar en Brick

Over Shaw Industries

Shaw Industries is naast de grootste tapijtfabrikant ter wereld, de grootste tapijtrecycler ter wereld. Alle Shaw tapijttegels kunnen na gebruik worden teruggenomen om vervolgens te worden gerecycled tot nieuwe Shaw tapijttegels. Voor dit unieke terugnamebeleid heeft Shaw een Cradle to Cradle Gold certificering en voor haar algehele duurzame en milieubewuste bedrijfsvoering een Cradle to Cradle Silver certificering. Daarnaast gebruikt de fabrikant voor haar producten enkel haar eigen ontwikkelde Eco Solution Q® Nylon garens, Cradle to Cradle gecertificeerd sinds 2007, en zijn alle producten standaard voorzien van een PVC-vrije Ecoworx rug.

Dit moet je niet alleen zien, maar juist ook voelen. Kom daarom naar één van onze showrooms en voel de kwaliteit van Shaw.