Spacestor

California Cool met London Design is het motto van Spacestor. Ze maken kantoormeubelen die het Californisch cool combineren met Londens design. Hierdoor zijn grote bedrijven, zoals Apple en Google, u voorgegaan in de keuze voor Spacestor meubelen.

Lees meer

1 / 1

Happy en healthy werken 

Het werken in een prettige omgeving draagt bij aan de productiviteit, creativiteit en gezondheid van uw medewerkers. Het is dan ook van groot belang dat het werkplekmeubilair aansluit op de hedendaagse behoefte van werknemers. Dat kan met het veelzijdige aanbod van Spacestor. Zij weten, na bijna 30 jaar ervaring, goed in te spelen op de actualiteit. 

Zo is thuiswerken steeds vaker van toepassing, zeker tijdens de pandemie en videobellen met collega's of klanten is de normaalste zaak van de wereld geworden. Dan is het fijn dat Spacestor oplossingen biedt om dit goed vanuit kantoor te faciliteren. De speciale akoestische ruimtes zijn zo ingericht dat u ongestoord kunt videobellen met de thuiswerkende collega. 

Activiteit gerelateerd werken 

We kiezen een werkplek om aan te werken en een overlegplek om te overleggen. Spacestor biedt verschillende moderne oplossingen aan om activiteit gerelateerd te werken en zo het meest efficiënt uw werk te kunnen doen. 

Duurzaam 

Spacestor is onder andere ISO9001, ISO14001, FISP, FSC® en CHAS-gecertificveerd. Bovendien zijn veel producten voorzien van een EPD (Enironmental Product Declaration), wat aantoont hoe duurzaam het product tot stand gekomen is. Zo weet u zeker dat u een duurzaam meubel aanschaft. 

Assortiment van Spacestor 

  • Kasten 
  • Lockers 
  • Akoestische belcellen 
  • Akoestische ruimtes 

Meer informatie over Spacestor? 

De Projectinrichter is de partner van Spacestor voor de Nederlandse markt. We adviseren en helpen u graag in uw keuze van Spacestor meubelen in uw project. Of het nu enkel om een akoestische belcel gaat tot een complete toekomstgerichte inrichting met California Cool en London Design. 

Series