Spoinq

Spoinq meubilair is een Nederlands meubelmerk. Bij Spoinq kunnen designmeubels naar eigen ontwerp worden samengesteld. Het bedrijf geeft de ruimte om een eigen huisstijl of kantoorstijl te bepalen. Bij Spoinq zijn er meerdere uitvoeringen van tafels, maar die kunnen gecombineerd worden met verschillende soorten tafelbladen. Iedereen kan bij Spoinq een passend meubel vinden.  

Lees meer

1 / 1

Spoinq meubelen 

  • Spoinq is sinds 2011 actief op de meubelmarkt. Het merk is van Nederlandse oorsprong en komt uit de provincie Noord-Brabant. Hier worden ook alle meubelen gefabriceerd.  
  • Duurzaamheid staat centraal. Bij het produceren van de Spoinq meubelen wordt er rekening mee gehouden dat de materialen niet worden verspild en dat het weer kan worden hergebruikt.  
  • De meubelen zijn geheel naar wens te maken. Hierdoor heeft u altijd een ruimte met meubels dat naar uw smaak is ingericht.  
  • Er zijn voor de meubelen van Spoinq heel veel verschillende mogelijkheden als het gaat om stoffen, kleuren en designs: zacht vilt, grof geweven... de keuze is aan u.  
  • Comfort en kwaliteit staan bovenaan.  
  • Er wordt samengewerkt met diverse (Nederlandse) ontwerpers. Een aantal bekende namen zijn: Floris Hovers, Ruud-Jan Kokke, Gijs Papavoine, Marc Th. Van der Voorn, Studiobas en Roderick Vos . 

Meer informatie of vragen over Spoinq? 

Wilt u meer informatie over Spoinq meubilair of heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch (088-650 12 34) als per e-mail (info@deprojectinrichter.com).Uiteraard kunt u ook Spoinq meubelen bekijken in een van onze showroomvestigingen. Kom langs en laat u inspireren en adviseren door één van onze experts.  

Series