HomeWilkhahnWilkhahn mAx klaptafel

Wilkhahn mAx klaptafel

Verkoop vanaf € 722,- 

Lease vanaf € 11,59 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 722,-
Lease per maand vanaf€ 11,59

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkWilkhahn
ModelmAx
OntwerperAndreas Störiko
HerkomstDuitsland
Kleuren en materialenWilkhahn kleuren en materialen
OnderstelT-poot
HoogteVast
BladmateriaalLaminaat
Materiaal onderstelMetaal
Extra'sKlapbaar, Stapelbaar, Elektrificatie, Koppelbaar, Modulair

Productomschrijving

De Wilkhahn mAx tafel is een complete collectie van tafels in diverse maten en verbindingsmogelijkheden. Hierdoor zijn er vele vergaderopstellingen mogelijk. De Wilkhahn Max tafel is ook te gebruiken als klaptafel. Wilkhahn Max hoogwaardig kwalitatief designklaptafel met 1 hand bedienbaar en is ruimtebesparend.

Deze mAx klaptafels zijn zo ontwikkelt dat bij het uitklappen de dragende techniek ervoor zorgt dat bij hogere belasting, door bijvoorbeeld op de tafel te gaan zitten, de stabiliteit toeneemt. Dit is vooral van belang voor ondiepe tafels. De Wilkhahn mAx tafels zijn leverbaar in een diepte vanaf 45 cm t/m 90 cm en met een lengte vanaf 120 cm t/m 220 cm.

Bijpassende inhangbladen en hoekelementen maken het tafelprogramma compleet. Het is een goed stapelbare tafel met een beperkt gewicht en optioneel te voorzien met een oprolbaar frontpaneel. Comfort transportwagens zorgen voor een snelle en efficiënte verplaatsing.

Kenmerken Wilkhahn Max klaptafel

  • Vele tafelopstellingen mogelijk: met drie tafelvoeten, zes dieptes, acht breedtes, stand-alone en systeemtafels, die bladeren en tafels met elkaar verbinden in een rechte lijn of in een hoek worden geplaatst.
  • Minimale handling - maximaal voordeel: de nieuwe klaptafel biedt praktische bediening met slechts één hand en een ingenieuze zelfstabiliserende functie, evenals eersteklas design en topkwaliteit.
  • Winnaar Red Dot Award 2018.
  • Ontworpen door: Andreas Störiko

Over Wilkhahn

Wilkhahn kantoormeubelen staan bekend om vergadertafelsystemen, boardroomtafels en flexibele vergadertafels. De meubelfabriek is bekend van de Wilkhahn On NPR bureaustoel welke een enorm succes is geworden om zijn 4D Synchromechaniek. De introductie van nieuwe materialen zoals staal, glasvezel en stoffen voor bekleding heeft Wilkhahn laten groeien van een zeer handmatige ambacht tot een moderne industrieel productiebedrijf met internationale activiteiten. Hier zijn opmerkelijke modellen uit voortgekomen: de FS Line, Picto, Modus, Aline, IN en ON.