Stua

Stua is een designmeubelfabrikant uit Spanje die een eigentijdse collectie aanbiedt zoals stoelen, tafels, krukken, opbergruimte, lounge- en zelf buitenmeubels. De meubels uit deze collectie is uitermate geschikt voor zakelijke, openbare of commerciële omgevingen. Wat de meubels van Stua onderscheidt van veel van het hedendaags designmeubilair, is het duurzame karakter van vorm en het tijdloze ontwerp.  

Lees meer

1 / 1

Stua meubelen met een klassiek en modern design 

De ontworpen producten van Stua zijn bedacht en uitgevoerd op een buitengewoon hoog niveau van esthetische en technische details. Het werk is innovatief, origineel en heeft een frisse geest en toch ook klassiek en modern. 

Thuis op kantoor 

De kantoren van tegenwoordig bieden meer dan werkplekken en vergaderruimtes. Het is een plek geworden om elkaar te ontmoeten, samen te werken en ook om te ontspannen. De aparte kamers met saaie werkplekken zijn verleden tijd en we zien steeds meer open ruimtes en die zijn weer onderverdeeld in activiteit gerichte plekken, zoals ontmoeten, samenwerken, overleggen, eten en drinken, maar ook ontspannen. Hier passen mooi de Stua meubelen bij. Ze zorgen voor een huiselijke sfeer op kantoor, zodat jij je ook echt thuis voelt op je werkplek. 

Assortiment van Stua meubelen

  • Stoelen 
  • Banken 
  • Fauteuils 
  • Tafels 
  • Bijzettafels 

Meer info over Stua? 

Hieronder staan een aantal modellen uit de collectie van Stua. Wilt u meer informatie over de zitmeubels en tafels van Stua, of wilt u eens proefzitten in een stoel, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook de stoelen uit deze collectie van dit merk bekijken in één van onze showroomvestigingen in Rotterdam, Bergeijk of Purmerend. 

Series