HomeStuaStua Libera stoel

Stua Libera stoel

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkStua
ModelLibera
OntwerperJesus Gasca
HerkomstSpanje
AfmetingenStua Libera afmetingen
Kleuren en materialenStua kleuren en materialen
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd

Productomschrijving

De Stua Libera stoel is een prachtig zitmeubel. De stoel is geschikt voor plekken waar mensen elkaar ontmoeten, overleggen of relaxen. De Libera stoel van Stua is ontworpen door de Spaanse oprichter van het merk Stua, genaamd Jesus Gasca en zijn zoon Jon Gasca. De stoel beschikt over een uniek ontwerp. De armleuningen vloeien namelijk samen met het onderstel in één soepele beweging. Dit is zowel prettig voor het oog als voor de rust in de ruimte. Door meerdere stoelen van de Libera serie bij elkaar te plaatsen wordt er een eenheid gecreëerd, wat het visueel aantrekkelijk maakt. U kunt deze meubelen plaatsen in bijvoorbeeld een hotel, lobby, lounge of een plek waar u komt om uit te rusten.  

Kenmerken van de Stua Libera stoel 

  • Het hout dat gebruikt is voor het frame van deze meubels is zeer elastisch. Dit is ten goede van het comfort van de stoel. Tevens is de stoel van binnen gevuld met foam voor een extra comfortabele zithouding. Dit foam is tevens brandvertragend.  
  • Het frame heeft een klassieke vorm, waardoor het passend is in vrijwel ieder interieur. Het frame is leverbaar in een natuurlijke kleur of in zwart.  
  • Er zijn diverse opties mogelijk met betrekking tot de stof en de kleur van de stoel.  
  • Het onderstel betreft een 4-poot. De poten hebben ieder een rubber uiteinde, wat voorkomt dat u krassen op de vloer krijgt.  
  • De Stua Libera stoel beschikt over een eco-paspoort, waarin staat dat dit meubel voldoet aan meerdere ecologische voorwoorden, zoals dat er materialen worden gebruikt die gerecycled kunnen worden.