Studio Tools

Studio Tools is een creatief bedrijf uit Zwitserland dat graag meedenkt met de gebruiker. Naast hun klantenbestand, dat bestaat uit de meest gerenommeerde ontwerpstudio's, architectuurstudio's en toonaangevende studio's voor technologie en innovatie zijn de producten van Studio Tools ook uitermate geschikt voor het overige bedrijfsleven, waarbij overleggen en brainstormen vaak worden toegepast. De missie van Studio Tools is dan ook om er de beste tools voor te bieden.  

Lees meer

1 / 1

De hulpmiddelen, zoals whiteboards in verschillende formaten en met diverse mogelijkheden, bieden hoge eisen aan kwaliteit en design. De producten van Design Tools zijn gemaakt voor de nieuwe generatie van creatief gestuurde organisaties waarbij scrum en agile werken de nieuwe standaard zijn. 

Geschiedenis van Studio Tools 

Het bedrijf is pas een paar jaar geleden opgestart en ging bijna onder zijn eigen succes ten onder. Nu alle kinderziektes verdwenen zijn en het een geoliede machine van productie en transport is geworden zien klanten de meerwaarde van de producten en het merk Studio Tools. Ze zijn goed ingesprongen op de trend waarbij in teamverband aan creatieve projecten wordt gewerkt.  

Assortiment van Studio Tools 

  • Diverse hulpmiddelen, zoals whiteboards, om creatieve gedachtes uit te kunnen werken. 

Meer informatie over Studio Tools? 

Wilt u meer informatie over de producten van Studio Tools neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 088 – 650 1234 of bezoek één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam. 

Series