HomeStudio ToolsStudio Tools Design Thinking Set

Studio Tools Design Thinking Set

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkStudio Tools
ModelDesign Thinking Set
HerkomstZwitserland
SoortPresentatiemiddelen

Productomschrijving

De Studio Tools Design Thinking Set is een serie van producten die u helpen om creatieve processen in uw bedrijf in kaart te brengen door middel van diverse whiteboards en andere hulpmiddelen om dit proces te faciliteren. 

De Design Thinking Set is een flexibel, mobiel, snel, multifunctioneel en ruimtebesparend systeem. De afzonderlijke producten uit deze set zijn precies op elkaar afgestemd en maken ontelbare mogelijke combinaties mogelijk voor bijna elke situatie en elk vereiste. Met slechts een handvol gereedschap kan elke kamer in enkele minuten worden omgevormd tot een flexibele werkplaats om te kunnen brainstormen, overleggen of agile te kunnen werken. 

Kenmerken Studio Tools Design Thinking Set 

  • De set bestaat uit diverse individuele producten die ook los verkrijgbaar zijn, zoals losse whiteboards, whiteboards die op ezels te plaatsen zijn of te koppelen zijn aan elkaar. 
  • Ideaal toepasbaar in bedrijven waar met scrum en op een agile manier gewerkt wordt. 
  • Het is een ultra compact systeem: 1 m² is genoeg om 15 studioboards, 6 cubes, 2 ezels, 2 kisten plus alle accessoires die u nodig hebt, te plaatsen.  
  • Genoeg om van elke kamer een creatieve en collaboratieve werkruimte te maken. 
  • Alle producten van Studio Tools kunnen door één persoon binnen één handomdraai zo snel mogelijk worden opgezet, verwijderd en opnieuw worden opgebouwd. 
  • De Studio Tools Design Thinking Set is met succes gepresenteerd op de Orgatec in 2018. Dit is een grote beurs die om het jaar gehouden wordt in Keulen en alle nieuwe producten voor kantoor laten zien. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte met projectprijzen van de Studio Tools Design Thinking Set.