improving your office
088 - 650 12 34 Ma - Vrij 8:30-17:00

SYSTEEMPLAFONDS

Systeemplafonds

Een tweede plafond

Een systeemplafond geeft uw kantoorruimte een strakke en keurig afgewerkte uitstraling door een 'tweede plafond' te creëren. Op deze manier kunt u een ruimte anders indelen en met kleurgebruik of projectstoffering de sfeer bepalen. Bovendien kan verlichting eenvoudig worden geïntegreerd en heeft een verlaagd plafond een gunstige werking op de akoestiek. Systeemplafonds zijn toepasbaar in kantoorpanden, scholen, zorginstellingen en horeca.

De opbouw van een systeemplafond bestaat uit plafondplaten en -profielen die gemonteerd worden via een ophangsysteem. Plafondsystemen zijn leverbaar in verschillende materialen, zoals hard- en zacht mineraal, staal, gips of aluminium. Andere mogelijkheden zijn lamellen, houten of metalstud plafonds. Denk bij het flexibel indelen van kantoorruimtes ook aan onze systeemwanden.

Systeemplafonds

Voordelen van een systeemplafond:

systeemplafonds

Kiezen van het juiste systeemplafond

Er is altijd een systeemplafond dat perfect aansluit op uw specifieke bedrijfswensen en -eisen. Binnen onze ruime assortiment plafondplaten en -panelen vindt u verschillende praktische opties:

Advies systeemplafonds

U bent van harte welkom om in onze showrooms ter inspiratie alle opties voor systeemplafonds en –wanden zelf te komen bekijken. Onze experts geven u graag persoonlijk advies over het kiezen van een geschikt systeemplafond voor uw kantoor. Bel voor een afspraak of kom langs in één van onze showrooms.