Systeemplafonds

Harry Buscher

Onze expert over projectstoffering

Systeemplafonds

Systeemplafonds geven uw kantoorruimte een strakke en keurig afgewerkte uitstraling door een 'tweede plafond' te creëren. Op deze manier kunt u een ruimte anders indelen en met kleurgebruik of projectstoffering de sfeer bepalen. Bovendien kan verlichting eenvoudig worden geïntegreerd en heeft een verlaagd plafond een gunstige werking op de akoestiek. Systeemplafonds zijn toepasbaar in kantoorpanden, scholen, zorginstellingen en horeca. 

De opbouw van systeemplafonds bestaat uit plafondplaten en plafondprofielen die gemonteerd worden via een ophangsysteem. Systeemplafonds zijn leverbaar in verschillende materialen, zoals hard- en zacht mineraal, staal, gips of aluminium. Andere mogelijkheden zijn lamellen, houten of metalstud systeemplafonds. Denk bij het flexibel indelen van kantoorruimtes ook aan onze systeemwanden.

Wat zijn de voordelen van systeemplafonds?

Systeemplafonds op kantoor

Kiezen van juiste systeemplafonds 

Er is altijd een systeemplafond dat perfect aansluit op uw specifieke bedrijfswensen en -eisen. Binnen onze ruime assortiment plafondplaten en -panelen vindt u verschillende praktische opties: 

Advies over systeemplafonds 

U bent van harte welkom om in onze showrooms ter inspiratie alle opties voor systeemplafonds en systeemwanden zelf te komen bekijken. Onze experts geven u graag persoonlijk advies over het kiezen van een geschikt systeemplafond voor uw kantoor. Bel voor een afspraak of kom langs in één van onze showrooms.