Zero

Zero is een Zweeds design verlichting merk, opgericht in 1978 door Roland Gill en Andris Nolendorfs. De naam Zero komt van ‘nul’, omdat de oprichters letterlijk met niets zijn begonnen. Al snel kwamen de oprichters in contact met het designerduo Börge Lindau & Bo Lindekrantz die tot halverwege de jaren 80 de enige designers van Zero bleven. Later ging het merk ook samenwerkingen met andere designers aan.  

Lees meer

1 / 1

Het familiebedrijf produceert en verkoopt design lichtarmaturen voor elke ruimte voor zowel de woning als projectmarkt. Het label maakt gebruik van vernieuwde technologieën en materialen. Zero ontwerpt producten voor zowel binnen- als buitengebruik. Het merk heeft zowel nationale- als internationale successen. De meubelen worden echter voor een groot deel in eigen land gefabriceerd. Zo’n 80% van het fabriceren vindt plaats in Småland.  

Ontwerpen en designers Zero  

Het merk werkt met een aantal kernwoorden, namelijk:  

  • Innovatie 
  • Kwaliteit   
  • Aantrekkelijkheid  
  • Duurzaamheid  

Zero werkt met diverse ontwerpers, waaronder; Mattias Ståhlbom, Thomas Bernstrand, Fredrik Mattson en Front. 

De innovatieve probleemoplossers verrassen ons vaak met nieuwe design lampen en verlichtingsbronnen. De Zero vloerlampen zijn gemaakt met Scandinavische precisie hetgeen in alle designs tot uiting komt.  

Meer over Zero weten?  

De Zero lampencollectie kunt u hier, op onze website bekijken. Indien u vragen heeft of meer informatie wil over de producten, contacteer ons dan. Dit kunt u zowel telefonisch (088-650 12 34) als per e-mail (info@deprojectinrichter.com) doen. Verder is het ook mogelijk om via onze website een offerte aan te vragen. Wij proberen hier zo spoedig mogelijk op te reageren. Ook kunt u uiteraard langskomen bij één van onze showrooms. 

Series