Voortman Sound and Vision Eenzijdig

Verkoop vanaf € 1.440,- 

Lease vanaf € 23,11 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.440,-
Lease per maand vanaf€ 23,11

Circulair meubilairJa
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkVoortman
ModelSound and Vision Eenzijdig
HerkomstNederland
Kleuren en materialenVoortman kleuren en materialen
Soort akoestischAkoestische kasten
SoortKantoorkast, Akoestisch
DeurenSchuifdeur
MateriaalMetaal, Overig

Productomschrijving

De schuifdeurkasten Sound and Vision zijn ontwikkeld om in een multidisciplinaire omgeving te plaatsen. De maatvoering en de eventuele afwerking met een topblad worden afgestemd op de plaats van deze meubelen in de ruimte.

Vrijstaand, als ruimte bepalend object, of tegen een wand, kan de kast een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van de inrichting. De functionaliteit als kast is onovertroffen. Elk denkbaar bergingsaccessoire kan worden toegepast om optimale berging op de werkplek aan te kunnen bieden.
De maatvoeringen en vormgeving van de kast maken het mogelijk de kasten als ruimtescheiders te gebruiken, zonder dat het open karakter van de inrichting verloren gaat. Door gebruik te maken van geluidsabsorberende deuren en achterwanden kan de kast een belangrijke bijdrage leveren aan de akoestiek van de ruimte, naast de in de bouw gebruikte materialen in plafond, vloer en wanden.

Akoestische schuifkast

De akoestische schuifdeurkast heeft een zeer degelijke constructie, bestaande uit een gelaste romp, en twee schuifdeuren opgehangen in een railsysteem met wielgeleiding. De rechter deur is voorzien van een doorlopende handgreep, de schuifdeuren zijn voorzien van een rechthoekig perforatiepatroon.
In de deuren is een geluidsabsorberend polyesterwol verwerkt dat word afgedekt met een vuilafstotend, brandwerend vliesdoek. Kast is optioneel te voorzien van een akoestische achterwand. De kast is afsluitbaar door een slot in de linker deur. Slot is voorzien van 2 klapsleutels. Kasten zijn van binnenuit stelbaar met justeervoeten.

Bladuitvoering

Kastbladen zijn in diverse uitvoeringsvarianten en decors leverbaar. Voor een overzicht van deze varianten zie productblad bladkleuren opbergmeubelen.

Lakuitvoering

Alle metaaldelen worden voorzien van een poedercoating. Hiervoor heeeft Voortman een standaard collectie. Voor een overzicht van deze varianten zie productblad lakkleuren. Ook leverbaar in het zwart of met zwart vliesdoek.

Maatvoering en assortiment

  • Schuifdeurkasten zijn door hun fraaie vormgeving een aanwinst voor elk interieur.
  • De hoogtematen van de kasten zijn telkens een veelvoud van de hoogte van een ordner A4 (OH).
  • Er zijn vier hoogtematen beschikbaar: 2 OH (88cm), 3 OH (122cm), 4 OH (156cm) en 5 OH (190cm).
  • Elke hoogte kan dus volledig met ordners worden gevuld. Deze hoogte maten zijn exclusief de topbladen.