Artemide

Artemide lampen en verlichting zijn het grootste design verlichting merk ter wereld. Het merk is opgericht door Ernesto Gismondi en bekend om zijn filosofie ‘The Human Light’. De vele lampen van Artemide zijn in de meest representatieve musea opgenomen zoals Victoria & Albert Museum in Londen en het Metropolitan Museum in New York. Het merk werkt samen met bekende ontwerpers als Michele de Lucchi, Ross Lovegrove, Karim Rashid en Richard Sapper en is gemaakt in Italië. Artemide staat voor Italiaanse design verlichting. 

Lees meer

1 / 1

De Artemide Tolomeo tafellamp is de meest gekopieerde lamp echter nog niet geëvenaard in kwaliteit. De Tolomeo serie van Artemede is een serie designers lampen. Stijlvol, modieus, tijdloos en van kwaliteit. De Artemide lamp is duidelijk herkenbaar aan lijnen en gebruikte materialen en komt in elk kantoorinterieur tot zijn recht. 

Assortiment van Artemide 

  • Hanglampen 
  • Tafellampen 
  • Vloerlampen 
  • Wandlampen 

Het belang van sfeerverlichting 

Naast de lichtsterkte is ook de sfeer in de verschillende ruimtes van groot belang. Bijvoorbeeld in een vergaderruimte, de verschillende ontmoetingsplekken voor informeel overleg en de ontvangstruimte. Hier passen de sfeerverlichtingslampen van Artemide prima bij. 

Meer info over Artemide? 

Wilt u meer informatie over de verlichtingsmogelijkheden van Artemide neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook diverse verlichtingselementen van Artemide bekijken in één van onze showroomvestigingen in Purmerend, Rotterdam of Purmerend. Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de lampen uit de collectie van Artemide. 

Series