Bachmann

Bachmann biedt kabelmanagementoplossingen voor het wegwerken van kabels rondom de beeldschermwerkplek. De kabelmanagementproducten van Bachmann worden toegepast in kantoren, trainingsruimtes, conferentiezalen of bij bureauwerkplekken. Bachmann biedt de beste oplossingen voor een moderne, geordende werkplek. Wie wilt er nu niet veilig werken en niet over kabels struikelen, werken met verlengsnoeren of zelfs zonder stroom te komen zitten wanneer je met een laptop werkt? Al deze problemen zijn op te lossen met de producten van Bachmann. 

Lees meer

1 / 1

Assortiment van Bachmann 

  • Accessoires 
  • Elektrificatie inbouw 
  • Elektrificatie opbouw 
  • Kabelmanagement 

Veilig werken met kabelmanagement van Bachmann 

Het kantoorlandschap verandert snel. Bachmann houdt ontwikkelingen in de gaten en probeert hier met innovatieve productoplossingen op in te spelen. De Bachmann kabelmanagementcollectie heeft een functioneel design. 
Voor een opgeruimd en veilig kantoor is efficiënt kabelmanagement van essentieel belang. Een werkplek met een vaste aansluiting om de mobiele telefoon, tablet of laptop op te laden is een hedendaags vereiste om efficiënt en productief te kunnen werken. Voor efficiënte en flexibele werkplekken is elektrificatie en kabelmanagement daarom een essentieel onderdeel van de veilige kantoorinrichting. 

Meer info over Bachmann? 

Wilt u meer informatie over Bachmann of heeft u behoefte aan advies en de mogelijkheden neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook langs komen in één van onze showroomvestigingen in Purmerend, Bergeijk of Rotterdam. Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de producten uit de collectie van Bachmann. 

Series