Bachmann Twist

Verkoop vanaf € 87,- 

Lease vanaf € 1,40 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 87,-
Lease per maand vanaf€ 1,40

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBachmann
ModelTwist
HerkomstDuitsland
SoortElektrificatie inbouw

Productomschrijving

De Bachmann Twist is een plug en play unit stekkerdoos. De contactdoos is van roestvrij staal of mat chroom. Bovendien is deze moderne stekkerdoos gemakkelijk te installeren door de geringe inbouwdiepte.

Uitstraling 

De Bachmann Twist is een efficiënte stekkerdoos en is beschikbaar voor in het kantoor, keuken en lounges. Hiermee kunnen uw gasten of medewerkers eenvoudig hun elektrische apparaten opladen, zonder dat de kabels op de grond liggen. De Twist zelf is klein, maar fijn en geeft daarmee een rustige en simpele uitstraling. Doordat de Twist zo compact is, is hij zeer makkelijk te installeren. Zo past de Bachmann Twist uitstekend bij moderne interieurs en geeft het een simpele uitstraling, maar is daarmee strak en georganiseerd. 

Na het gebruik van de Twist, draai je het klepje rond en verdwijnen de stopcontacten uit het zicht. Zo ziet het er netjes en opgeruimd uit. Doordat de Twist geïnstalleerd is op het oppervlak kunt u de kabels gemakkelijk in het stopcontact steken zonder weer eens moeilijk te doen om bij het stopcontact op de grond te komen. De Twist is hiermee een hele simpele oplossing om dat soort vervelende hinderen te vermijden. 

Kenmerken van de Bachmann Twist

  • Snel en gemakkelijk te installeren. 
  • KEMA KEUR goedgekeurd. 
  • Roestvrij staal of mat chroom uitstraling 
  • Geschikt voor montage achteraf
  • Compact ontwerp

Installatie Bachmann Twist

Door de geringe inbouwdiepte van ca. 40 mm is de Bachmann Twist eenvoudig te installeren op uw bureau of waar dan ook. Zo hoeft u geen uren te besteden aan de installatie van de stekkerdoos en volgt u gemakkelijk de aangegeven instructies op en zo is de Twist in een mum van tijd geïnstalleerd op de plek waar u het wilt.

Afmetingen Bachmann Twist stekkerdoos

  • Hoogte van ca. 42,5 mm
  • Diameter van ca. 115 mm

Aansluitingen Bachmann Twist

De Bachmann Twist kan bestaan uit twee stekkeraansluitingen of één stekkeraansluiting en twee data aansluitingen (Cat6, USB of HDMI).