BuzziSpace Buzzibreeze Bank

Verkoop vanaf € 3.234,- 

Lease vanaf € 51,91 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 3.234,-
Lease per maand vanaf€ 51,91

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkBuzziSpace
ModelBuzzibreeze Bank
OntwerperBuzziSpace Design Team
HerkomstBelgië
AfmetingenBuzziSpace BuzziBreeze afmetingen
SoortMeerzits
Extra'sOutdoor

Productomschrijving

De naam zegt het eigenlijk al: de BuzziSpace BuzziBreeze is een picknicktafel, maar dan in een modern jasje. Hierbij is geprobeerd de ontspannen buiten sfeer mee te nemen tijdens het werken. Om deze vervolgens te verwerken in een veelzijdige picknicktafel om aan samen te werken.  

Deze prijswinnende tafel heeft alle nostalgische ontwerpkenmerken van een traditionele picknick tafel. De liefde van het buitenleven van BuzziSpace inspireerde hun ontwerpers om de BuzziBreeze te maken. Hiermee heeft BuzziSpace gehoor gegeven aan de oproep voor een outdoor werkstation die zowel binnen als buiten bruikbaar is als moderne werkplek. 

Specificaties van de Buzzispace Buzzibreeze bank

  • BuzziBreeze is gebouwd met behulp van een gepoedercoat metalen frame, met ofwel een weerbestendige hardhout top en bank, of een gevouwen aluminium profiel. 
  • Leverbaar zijn de BuzziBreeze hoog en BuzziBreeze laag, evenals een speciale middelversie. Dat laatste doet denken aan een oude-stijl schoolbank.
  • De tafels BuzziBreeze Aluminium en Oak kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. De BuzziBreeze Iroko is enkel geschikt voor binnen gebruik. 
  • Ontworpen door: Ronald Mattelé in samenwerking met de BuzziSpace Design Studio

Uitvoeringen Buzzispace Buzzibreeze bank

  • BuzziBreeze Eik: frame gemaakt van gepoedercoat aluminium. Uitvoerbaar in de kleur zwart ( RAL 9005) of wit (RAL9010). Afmetingen: 3 lengte maten mogelijk: 200/300/400 cm. H 74 cm en B 163 cm. 
  • BuzziBreeze Aluminium: blad, bank en frame gemaakt van gepoedercoat aluminium. Uitvoerbaar in de kleur zwart ( RAL 9005) of wit (RAL9010). Afmetingen: 3 lengte maten mogelijk: 200/300/400 cm. H 74 cm en B 163 cm.
  • BuzziBreeze Iroko: frame gemaakt van gepoedercoat aluminium. Uitvoerbaar in de kleur zwart ( RAL 9005) of wit (RAL9010). Afmetingen: 3 lengte maten mogelijk: 200/300/400 cm. H 74 cm en B 163 cm. De BuzziBreeze Iroko is niet geschikt voor buiten gebruik. 

Outdoor 

De Buzzispace Buzzibreeze bank is ideaal te combineren met de BuzziShed, een soort tent/overkapping voor over de picknicktafel. Hierdoor creëert u een privéruimte buiten.