BuzziSpace

BuzziSpace designmeubilair ontwikkeld innovatieve, producten ter verbetering van de akoestiek op kantoor en de werkvloer. Duurzaam vervaardigd van geluidsabsorberend en geluidsisolerend ecovilt, gemaakt van gerecyclede PET-flessen. De meubelcollectie is een perfecte combinatie van stijlvol design en functionaliteit. Creatieve, unieke en innovatieve ontwerpen met een passie voor designuitdagingen voor duurzame kantoor- en projectinrichtingen. Van akoestische zitmeubelen tot akoestische wandpanelen, van akoestische lampen tot geluidsdempende vloerkleden | karpetten.

Lees meer

1 / 1

Kenmerken van Buzzispace akoestisch designmeubilair

  • Duurzame | ecologische grondstoffen, ecovilt van gerecycleerde pet-flessen
  • Mooie, tijdloze uitstraling
  • Innovatief
  • Flexibel inzetbaar, veel modulaire oplossingen voor inrichting van open kantoorruimtes, projecten en publieke ruimtes
  • Breed assortiment, van banken en fauteuils tot scheidingswanden en vloerkleden | karpetten

De intentie van Buzzispace is om met designmeubelen en designproducten de wereld beter te maken. Het streven is om daarbij een significante bijdrage te leveren aan een gezonde en prettige werkomgeving. Waarbij de nadruk ligt op de aanpak van akoestische problematiek op de werkvloer. Geluidsproblemen op kantoor zijn een logisch gevolg van de trend waarbij steeds vaker wordt gewerkt in open kantoorruimtes waar veel mensen samenkomen om te werken en overleggen. De geluidsoverlast en rumoer die hier automatisch uit voortvloeit leidt tot grote ergernis op de werkvloer en schaadt daarbij ook de productiviteit en gevoel van comfort.
Daarnaast speelt het ecologische aspect een grote rol. Waarbij ze van begin tot het eind van de productiecyclus rekening houden met de impact op het milieu. Duurzaamheid speelt in alle stadia van het bedrijfsproces een grote en belangrijke rol.

Wilt u meer informatie over Buzzispace akoestische kantoormeubilair?

Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op en mail ons uw vragen via het infoformulier of neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 088 650 1234. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze showroomvestigingen in Purmerend, Bergeijk of Rotterdam om design kantoormeubilair van Buzzispace te komen bekijken en inspiratie op te doen. Onze experts ontvangen u graag!

Series