BuzziSpace - BuzziHub

De BuzziSpace Buzzihub is een serie van diverse kantoormeubelen en bestaat uit een hoge bank en biedt een akoestische oplossing in luidruchtige ruimtes. Daarnaast is er een bijpassende tafel leverbaar. 

DesignerAlain Gilles
Lees meer
  • Buzzispace Buzzihub akoestische bank
    BuzziSpace BuzziHub BankVanaf € 5.273,-
  • Buzzispace Buzzihub tafel
    BuzziSpace BuzziHub tafelVanaf € 581,-

Alle akoestische banken hebben een hoge rug en zijkant. Dit is natuurlijk noodzakelijk om het geluid te dempen en op te vangen. Daardoor komt het vaak voor dat de bank een donker nisje wordt en als je erin wilt ontspannen is dat natuurlijk geen probleem, maar wanneer je erin wilt werken, overleggen of telefoneren dan is het wel zo prettig dat je voldoende licht hebt. Daarom is er achter de zitting en tussen de hoge rug van de BuzziSpace BuzziHub bank een verlichtingselement geplaatst. Dat zorgt voor goede verlichting om goed te kunnen werken. Samen met de BuzziHub tafel is dat prima te doen. 

De BuzziSpace BuzziHub bank kunt u, samen met de tafel, tegenover elkaar plaatsen om zo voor 4 personen een ruimte in een ruimte te creëren waarin er ongestoord overlegd kan worden. U wordt niet gestoord en u stoort geen omstanders. 

Over BuzziSpace BuzziHub 

  • De akoestische bank is te bekleden in diverse stoffen uit de volgende collectie van BuzziSpace: BuzziFabric en BuzziRough. 
  • Ontworpen door: Alain Gilles. 

Varianten uit de BuzziSpace BuzziHub collectie 

  • BuzziHub akoestische bank 
  • BuzziHub tafels 

Ook dit kantoormeubilair in uw project? Neem dan contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies van de experts van De Projectinrichter of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de meubelen uit de collectie van de BuzziSpace BuzziHub.