BuzziSpace - BuzziNordic

De BuzziSpace BuzziNordic is een collectie zitmeubilair en is naast een fauteuil tevens leverbaar als een 2-zits en 3-zits bank. 

DesignerStaffan Holm
Lees meer
  • Buzzispace BuzziNordic productfoto
    BuzziSpace BuzziNordic fauteuilVanaf € 1.078,-
  • Buzzispace BuzziNordic sfeerfoto
    BuzziSpace BuzziNordic bankVanaf € 1.658,-

De naam BuzziNordic komt vanwege het Scandinavisch design. Dit wordt geprezen om zijn vakmanschap en kwaliteit. De BuzziNordic-serie van BuzziSpace is gemaakt om een originele, eigentijdse benadering van Scandinavisch design te bieden. De collectie is verkrijgbaar in een reeks prachtige vintage leersoorten en massief houten poten. 

De bank en fauteuil uit deze BuzziSpace BuzziNordic collectie zijn mooi samen te plaatsen in openbare ruimtes, zoals een lobby van een hotel, wachtruimte of entree. Uiteraard zijn de zitelementen ook los van elkaar te gebruiken. 

Over BuzziSpace BuzziNordic zitelementen 

  • De bank en fauteuil zijn te bekleden met de stoffen uit de volgende BuzziSpace stoffencollectie: BuzziFabric (bestaande uit 70 % gerecycled wol, 25% gerecycled polyacryl en 5% andere gerecyclede stoffen) en BuzziRough (bestaande uit 100 % gerecycled polyacryl) en in leer. 
  • Ontworpen door: Staffan Holm. 

Varianten uit de BuzziSpace BuzziNordic collectie 

  • BuzziNordic fauteuil 
  • BuzziNordic bank (voor 2 of 3 personen) 

Over BuzziSpace 

BuzziSpace maakt creatieve, unieke en innovatieve ontwerpen met een passie voor designuitdagingen voor duurzame kantoor- en projectinrichtingen. Ze staan bekend om hun akoestische oplossingen, maar ook om hun brede assortiment, zoals deze BuzziSpace BuzziNordic zitmeubelen. 

Wilt u ook dit zitmeubilair in uw project? Neem dan contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies van de experts van De Projectinrichter of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de meubelen uit de collectie van de BuzziSpace BuzziNordic.