Cascando - Basket

De Cascando Basket is naast een kapstok, ook leverbaar als tafel in dezelfde structuur. Deze passen mooi in uw entree of wachtruimte voor uw bezoekers of klanten. Een entree is het visitekaartje van uw bedrijf en klanten zien deze als eerste bij binnenkomst. Dan is het fijn om dezelfde uitstraling in uw meubilair te gebruiken. Dat geeft niet alleen rust, maar staat ook netjes. Met de kapstok en bijpassende tafel van de Cascando Basket ben u meteen klaar en krijgt uw entree een stoer look vanwege de stalen constructie van de kapstok en tafel. 

Lees meer
  • Cascando Basket kapstok
    Cascando Basket KapstokVanaf € 298,-

Over Cascando Basket 

  • De stalen draden van de kapstok en tafel zijn op ambachtelijke wijze met elkaar verweven. 
  • Ontworpen door: Peter van de Water 

Varianten uit de Cascando Basket collectie 

  • Basket kapstok 
  • Basket tafel 

Over de ontwerper Peter van de Water 

De in Amsterdam gevestigde Peter van de Water is een meubel- en interieurontwerper. Wat zijn ontwerpen kenmerkend maakt is hun intelligente eenvoud. Een sterk idee is uitgewerkt tot een herkenbaar, iconisch ontwerp. Dit is ook terug te vinden in de producten die Peter heeft ontworpen voor Cascando, zoals de kapstok en tafel uit de Cascando Basket collectie. 

Ook dit meubilair in uw project? Neem dan contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies van de experts van De Projectinrichter of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de meubelen uit de collectie van de Cascando Basket.