HomeCascandoPullyCascando Pully barstool

Cascando Pully barstool

Verkoop vanaf € 488,- 

Lease vanaf € 7,83 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 488,-
Lease per maand vanaf€ 7,83

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCascando
ModelPully barstool
OntwerperRobert Bronwasser
HerkomstNederland
Onderstel4-poot, Overig
ZithoogteLaag, Hoog
MateriaalGestoffeerd

Productomschrijving

De Cascando Pully barstool is een functioneel en stijlvol zitmeubel dat een waardevolle toevoeging is in diverse projectinterieurs. De Pully barstool maakt deel uit van de algehele Pully collectie van Cascando; deze bestaat naast de barstool nog uit een bank, poef en tafel.

De Pully barstool heeft het kenmerkende design van alle Pully meubels; dit omvat het zwarte en smalle stalenbuisframe in combinatie met een dik gestoffeerde zitschaal. De driehoekige vorm voor de zitschaal is kenmerkend voor het Pully assortiment. Echter is deze ook leverbaar in een vierkante vorm.

Eigenschappen van de Cascando Pully barstool

 • De Cascando Pully barstool is onderdeel van de overkoepelende Cascando Pully collectie. Deze wordt ook nog gevormd door een bank, poef en tafel.
 • De Pully barstool heeft het kenmerkende Pully design; dit omvat een driehoekige en dik gestoffeerde zitschaal in combinatie met een smal, zwart stalenbuisframe. Van de zitschaal is echter ook een vierkante variant verkrijgbaar.
 • Pas de Pully barstool van Cascando toe in onder andere kantines en horecaruimtes. Ook kan deze barstool worden toegepast in werkruimtes met hogere werkbureaus.
 • De Pully barstool heeft een standaardafmeting.
 • De Cascando Pully barstool is altijd voorzien van een voetensteun.
 • De Pully barstool is voorzien van een stalenbuisframe en 3-pootsonderstel.
 • Kies voor een gestoffeerde of eikenhouten afwerking voor het zitvlak van uw Pully barstool. Er zijn diverse stofferingen beschikbaar.
 • Ontwerper van Cascando Pully: Robbert Bronwasser.

Afmetingen van de Cascando Pully barstool

 • Hoogte: 75 cm
 • Breedte: 43 cm
 • Diepte: 47 cm

Deprojectinrichter helpt u bij het samenstellen van uw projectinterieur!

Deprojectinrichter is de ideale partij om u te assisteren bij het ontwerpen en onderhouden van uw projectinterieur. Onze experts creëren graag een interieurontwerp voor uw projectinterieur op basis van uw wensen. Probeer ook proefstoelen uit bij deprojectinrichter voordat u een aankoopbeslissing maakt over een zitmeubel. Lees voor meer informatie over alle diensten van deprojectinrichter verder op onze website.

Interesse?

Heeft u interesse in de Cascando Pully barstool? Of in de services van deprojectinrichter? Wij voorzien u graag van een advies, extra informatie en een gratis offerte. Bel hiervoor naar 088-650 12 34 tijdens werkuren of stuur een e-mail naar info@deprojectinrichter.com.