Cascando

Cascando ontwikkelt sinds 1998 moderne kantoormeubels. Van de ontwerp- tot productiefase; alles doen ze zelf. Elk design is het resultaat van een innige samenwerking met nationale en internationale ontwerpers en architecten. De Nederlandse meubelfabrikant ontwikkelt onder andere meubels, diverse privacy oplossingen en mobiele kamerschermen om ruimtes efficiënt in te delen.

Lees meer

1 / 1

Kernwaarden van Cascando

Cascando hecht waarde aan flexibiliteit, het stimuleren van samenwerking en het verbeteren van de werkervaring op kantoor. Ze creëren dan ook meubels en ruimteoplossingen die hieraan bijdragen. Veel van hun producten hebben bijvoorbeeld een akoestische waarde of dragen bij aan een huiselijke sfeer, waardoor werknemers zich thuis voelen op kantoor. Cascando’s missie is om mensen te verbinden. Uiteindelijk is dit onmisbaar voor de groei van organisaties en het individu.

Eigenschappen van Cascando collecties

Cascando collecties hebben veelal een modern en simplistisch ontwerp met een elegante uitstraling. Veel producten bevorderen de flexibiliteit in werkruimtes, doordat ze bijvoorbeeld eenvoudig te verplaatsen zijn of de privacy bevorderen. Daarbij zijn er ook meubels van Cascando die geschikt zijn voor informele ontmoetingsplekken; zo is er de mogelijkheid om geconcentreerd te werken, maar ook om informeel te vergaderen.

Diensten van deprojectinrichter

Bij deprojectinrichter kunt u terecht met al uw vraagstukken rondom het assembleren en onderhouden van uw projectinterieur. Raadpleeg onze experts voor advies over onze brede meubelcollectie om de meest passende producten te selecteren voor uw projectruimte. Of overweeg om gebruik te maken van onze dpi-services, waarbij deprojectinrichter u ontzorgt van montages, installaties en transportzaken. Ook stellen we graag zitinstructies samen, zodat u uw ergonomische zitmeubels optimaal kunt gebruiken en zo toekomstige gezondheidsschade kunt voorkomen.

Contact?

Wilt u meer weten over het assortiment van Cascando? Of over het brede dienstenaanbod van deprojectinrichter? Wij voorzien u graag van extra informatie, een advies en/of vrijblijvende offerte. Bel hiervoor naar 088-650 12 34 of stuur een email naar  info@deprojectinrichter.com.

Series