Cascando

Het Nederlandse interieurmerk Cascando ontwerpt en produceert moderne kantoorproducten. Elk ontwerp is het resultaat van een innige samenwerking met nationale en internationale ontwerpers en architecten. Cascando kantooraccessoires geven uw kantoor, vergaderruimte of entree een finishing touch.
Cascando ontwikkelt en fabriceert hoogwaardige interieurproducten en staat bekend om luxe kapstokken en wandgarderobes.

Lees meer

1 / 1

Assortiment Cascando meubelen

  • Banken,
  • Tafels,
  • Kantoorkasten
  • Verlichting,
  • Een poef en
  • Vele accessoires (kapstokken, prullenbakken, presentatiemiddelen, whiteboards en tijdschriftenhouders).

Over Cascando

Cascando is opgericht in 1998 en is gevestigd in Duiven (Nederland). Cascando ontwerpt en bouwt designmeubilair. Meubilair dat niet alleen functionaliteit toevoegt aan een werkplek, maar ook smaakvol is. Met deze producten stimuleren ze plezier op het werk en voegen ze tegelijkertijd functionele waarde toe.

Refurbishment

Bij Cascando ligt de focus op duurzame, circulaire, futureproof en multifunctionele producten, zoals de door Robbert Bronwasser ontworpen Pillow van Cascando. Deze is op meerdere manieren te gebruiken als akoestische wandpaneel en tegelijkertijd als kapstok. Indien nodig is de Pillow opnieuw te stofferen of indien niet meer nodig, te recyclen. Zo hebben producten een lange levenscyclus.

Meer informatie over Cascando meubelen?

Wilt u meer informatie over Cascando neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Cascando meubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam.

Series