Cascando - Box01

De Cascando Box01 is een kastensysteem en is leverbaar in diverse uitvoeringen. Zo is het mogelijk om met de losse Box01 kubussen een wand naar eigen idee in te richten. De boxen kunnen naast elkaar of onder elkaar worden gehangen. Er is keuze uit maar liefst tien verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit Box01 componenten met een opening aan voorzijde of zijkant, lades, plankjes en meer. Met de Cascando Box01 Wall kunt u de boxen zelfs monteren aan de muur op gewenste hoogte.  

Lees meer

  Of u nu op zoek bent naar extra opbergruimte op een kantoor, een representatieve kast voor brochure of foldermateriaal, een postvak voor medewerkers, u kunt met de Cascando Box01 zelf uw kast samenstellen en kiezen in de indeling en soorten vakjes. Wilt u de kast aan de muur ophangen? Ook dat kan, met de Cascando Box01 Wall. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij configureren een kast naar uw wens. 

  Over Cascando Box01 

  • De Box01 is configureerbaar naar eigen wens. 
  • De binnenwerken kunnen ook apart worden nabesteld. 
  • Ontworpen door: Silvio Rohrmoser. 

  Varianten uit de Cascando Box01 collectie 

  • Box01 modulair kasten systeem 
  • Box01 Wall brochureboxen voor aan de muur 

  Ook deze opbergmeubelen in uw project? Neem dan contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies van de experts van De Projectinrichter of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de kastsystemen uit de collectie van de Cascando Box01.