HomeCascandoMezzaCascando Mezza plantenbak

Cascando Mezza plantenbak

Verkoop vanaf € 2.328,- 

Lease vanaf € 37,36 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 2.328,-
Lease per maand vanaf€ 37,36

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCascando
ModelMezza plantenbak
HerkomstNederland

Productomschrijving

De Cascando Mezza plantenbak is onderdeel van Cascando’s Mezza collectie; deze bestaat verder nog uit een modulair banksysteem en een tafel. De Mezza plantenbak is ideaal om wat groen toe voegen op de werkvloer, wat het welzijn van werknemers bevordert. Daarbij kunt u optioneel een bijzettafel en elektrificatievoorzieningen laten toevoegen bij de Cascando plantenbak. 

Eigenschappen van de Cascando Mezza plantenbak

 • De Mezza plantenbak maakt deel uit van het overkoepelende Cascando Mezza assortiment; deze wordt aangevuld door een veelzijdige tafel en modulaire bank.
 • De Cascando Mezza plantenbak is geschikt voor onder andere ontvangst, wacht- en informele ontmoetingsruimtes van kantoren.
 • De Mezza plantenbak is ideaal om meer groen te integreren in uw projectinterieur; dit heeft een positief effect op het welzijn van de gebruikers van uw ruimte.
 • De Cascando Mezza plantenbak heeft een waterdicht design.
 • U heeft de mogelijkheid om planten te plaatsen in de Mezza plantenbak met een diameter tot wel 35 cm.
 • Combineer de Mezza plantenbak met de andere Cascando Mezza producten voor een samenhangend interieur, of integreer de Mezza plantenbak los in uw inrichting.
 • Het is mogelijk om optioneel een draaibare bijzettafel te laten bevestigen aan uw Mezza plantenbak; dit bevordert de functionaliteit van de plantenbak in uw ruimte wanneer deze in een zithoek geplaatst is. Voor deze bijzettafels zijn diverse afwerkingen mogelijk.
 • Laat optioneel elektrificatievoorzieningen toevoegen aan uw Cascando Mezza plantenbak. Hierbij is er keuze uit stopcontacten of USB-A en USB-C poorten.
 • Kies uit diverse kleuren en stofferingen voor uw Mezza plantenbak van Cascando.
 • De Cascando Mezza plantenbak is voorzien van een kort 4-pootsonderstel. Hiervoor zijn de volgende 3 afwerkingen mogelijk: hout, zwart of wit.
 • Ontwerp van Cascando Mezza: Peter van de Water.

Varianten van de Cascando Mezza plantenbak

 • Oppervlak: 80 cm x 40 cm
 • Oppervlak: 80 cm x 80 cm

Raadpleeg deprojectinrichter voor het creëren van uw projectinterieur!

Deprojectinrichter staat klaar om al uw vragen te beantwoorden omtrent het samenstellen en onderhouden van uw projectinterieur. Heeft u hulp nodig met montages, installaties, en transportzaken? Overweeg dan onze dpi-services. Daarnaast helpen wij u ook bij de ontwerpfase. Onze experts maken graag een interieurontwerp voor u op basis van uw wensen voor uw ruimte. Meer weten over al onze services? Lees dan verder op onze website of neem contact met ons op.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Cascando Mezza plantenbak? Of over het ruime dienstenaanbod van deprojectinrichter? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 088-650 12 34 of info@deprojectinrichter.com voor aanvullende informatie, een advies en/of vrijblijvende offerte.