Cascando Mezza Tafel

Verkoop vanaf € 1.792,- 

Lease vanaf € 28,76 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.792,-
Lease per maand vanaf€ 28,76

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCascando
ModelMezza Tafel
HerkomstNederland

Productomschrijving

De Cascando Mezza tafel is onderdeel van de overkoepelende Cascando Mezza collectie. Deze tafel is eenvoudig te integreren in uw projectinterieur met de andere Mezza producten, maar kan ook individueel toegepast worden.

Uw Mezza tafel is op diverse manieren te personaliseren voor uw projectruimte. Kies bijvoorbeeld uit twee maten, diverse kleuren en uiteenlopende stofferingen. Daarnaast kunt u kiezen voor allerlei optionele toevoegingen, zoals een draaibare bijzettafel die op de tafel bevestigd kan worden. Dit is ideaal voor gebruikers die op een laptop werken, bijvoorbeeld. Daarnaast is er keuze uit diverse elektrificatievoorzieningen.

Eigenschappen van de Cascando Mezza tafel

 • De Mezza tafel maakt deel uit van het overkoepelende Mezza assortiment; deze bestaat verder nog uit een modulair zitsysteem en een plantenbak.
 • Pas de Cascando Mezza tafel toe in bijvoorbeeld ontvangst, wacht- en informele ontmoetingsruimtes.
 • Combineer de Mezza tafel met de andere producten uit de Cascando Mezza collectie of integreer de tafel individueel in uw projectinterieur.
 • Laat optioneel een draaibare salontafel monteren bovenop uw Mezza tafel, wat de functionaliteit van uw zithoek bevordert.
 • Kies optioneel voor de volgende elektrificatievoorzieningen: stopcontacten of USB A + USB C ingangen.
 • Er is keuze uit diverse kleuren en stofferingen voor uw Mezza tafel van Cascando.
 • Het tafelblad van uw Mezza tafel is gemaakt van gefineerd eikenhout; kies voor een zwarte of houten afwerking.
 • De Cascando Mezza tafels hebben een kort 4-pootsonderstel. Kies hiervoor uit de volgende afwerkingen: hout, zwart of wit.
 • Ontwerp van Cascando Mezza: Peter van de Water.

Varianten van de Cascando Mezza tafel

 • Tafelblad: 80 cm x 40 cm
 • Tafelblad: 80 cm x 80 cm

Creëer het projectinterieur van uw dromen met deprojectinrichter!

Samen met deprojectinrichter creëert u eenvoudig uw ideale projectinterieur. Raadplaag onze experts over onze ruime meubelcollectie en laat ons een interieurontwerp maken, gebaseerd op al uw behoeftes voor uw projectruimte. Daarnaast ontfermt deprojectinrichter zich graag over montages, installaties en transportzaken met onze dpi-services. Lees voor informatie over al onze diensten verder op onze website.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de Cascando Mezza tafel? Of bent u nieuwsgierig naar het serviceaanbod van deprojectinrichter? Aarzel niet om contact op te nemen via 088-650 12 34 of info@deprojectinrichter.com voor extra informatie, een consult en/of gratis offerte.