HomeClassiConClassiCon Notos lessenaar

ClassiCon Notos lessenaar

Verkoop vanaf € 1.292,- 

Lease vanaf € 20,74 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.292,-
Lease per maand vanaf€ 20,74

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkClassiCon
ModelNotos
OntwerperAndreas Krob
HerkomstDuitsland
AfmetingenClassicon Notos afmetingen
SoortPresentatiemiddelen

Productomschrijving

De ClassiCon Notos is een essentieel object voor op kantoor. Deze lessenaar is niet alleen te gebruiker als spreekgestoelte, maar ook als tekentafel of klein bureau waar artistiek geneigde personen aan kunnen werken.

Dat komt omdat dit ongekende, multifunctionele kantoormeubel zich in een mum van tijd transformeert in een staande lessenaar of in de notitiestand of als een (schilders | teken) ezel of in een mobiele tafel voor de diapresentatie of tot slot voor uw ontvangst met champagne.
Het tafelblad kan worden gekanteld op vijf verschillende hoeken en de hoogte is traploos instelbaar tussen 115 en 135 cm.

Gebruikte materialen van de ClassiCon Notos katheder

De Notos van ClassiCon is een lessenaar | katheder. Hij is traploos in hoogte verstelbaar en heeft 5 hoeken van kantelen. Daarnaast is de Notos opvouwbaar, zodat deze makkelijk op te bergen is. Het tafelblad is gemaakt van multiplex, het frame is van gepoedercoat staal met een fijne structuur. Het tafelblad is leverbaar in zwart eikenhout of blank esdoornhout.

Afmetingen

Het schrijfblad van de ClassiCon Notos is 62 cm breed en 49 cm hoog. De totale hoogte is 138 cm en de breedte van de 3 poten is 76 cm. De diepte, in staande positie, is 63 cm.