Coat 14 Daybed

Verkoop vanaf € 1.100,- 

Lease vanaf € 17,66 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.100,-
Lease per maand vanaf€ 17,66

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCoat 14
ModelDaybed
HerkomstNederland
Kleuren en materialenCoat 14 kleuren en materialen
SoortLage rug
OnderstelOverig
Extra'sOutdoor

Productomschrijving

De Coat 14 Daybed is een ligbed voor 1 persoon en omdat deze is voorzien van een siliconen toplaag van het ligbed is deze ook geschikt voor buiten en is dus ook waterbestendig. Het schuim wordt op maat gesneden en voorzien van deze water- en Uv-bestendige coating van siliconen in verschillende kleuren. Zo kunt u uw eigen kleur kiezen die het beste bij de uitstraling van uw bedrijf past.

In steeds meer kantoorruimtes is er plaats om medewerkers tot rust te laten komen. Dat kan in een gameroom, relaxruimte of buiten op het terras van uw bedrijf. De Coat 14 Daybed past ideaal in dit concept en biedt uw medewerkers een momentje van rust te pakken.  

Daarnaast is het dus mogelijk om dit Daybed te plaatsen in vochtige ruimtes, zoals zwembaden of andere relaxruimtes. Wie wil er nu niet tot rust komen op een heerlijk ligbed? 

Kenmerken Coat 14 Daybed 

  • Daybed is leverbaar in maar liefst 29 RAL-kleuren. 
  • Alle Coat 14 meubels zijn gemaakt van siliconen, zo ook dit Daybed. Dit is water- en Uv-bestendig en hierdoor zijn deze banken ook buiten te gebruiken. 
  • Wanneer er iemand per ongeluk met een pen op de bank schrijft, is dit eenvoudig te verwijderen. Zo blijft het ligbed kleurvast en schoon. 

Afmetingen van de Coat 14 Daybed 

  • 70 x 160 x 55 cm 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Coat 14 Daybed.