HomeCoat 14Coat 14 Wallstix akoestische panelen

Coat 14 Wallstix akoestische panelen

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCoat 14
ModelWallstix
HerkomstNederland
Kleuren en materialenCoat 14 kleuren en materialen
Soort akoestischAkoestische wanden
Soort wandenWandpanelen

Productomschrijving

De Coat 14 Wallstix zijn akoestische panelen die aan de muur bevestigd kunnen worden. De panelen zijn gemaakt van gecoat schuim, dit is 243 kwaliteit schuim (24 kg densiteit, zwart schuim) deze is te zacht om op te zitten maar goed te gebruiken als panelen voor op wanden. 
Doordat de panelen op maat te maken zijn, passen ze in iedere ruimte waarbij de akoestiek geoptimaliseerd dient te worden. 

Kenmerken van de Coat 14 Wallstix akoestische panelen 

  • De Coat 14 Wallstix is een collectie akoestische wandpanelen in diverse uitvoeringen: 
  • Diamonds, Turtle, Stars, Pyramid, Wavy, Knobs, Bolly en Karim 03 en Karim 05. Elk hebben ze hun eigen patroon en kunnen los van elkaar ook mooi gecombineerd worden. 
  • De voorzijde en zijkanten zijn voorzien van coating, dit kan zijn dus in COAT14 (siliconen) of in de PU-coating (FEEK). 
  • Akoestische waarden van de Coat 14 Wallstix zijn getest door Peutz. Het testrapport kunt u terugvinden en downloaden in de technische informatie. 

Afmetingen Coat 14 Wallstix 

De afmetingen van de akoestische panelen hangen af van de locatie/ruimte waarin het toegepast wordt. In de catalogus staan alle modellen op formaat 600 x 600 mm zodat de patronen mooi doorlopen. Dit als voorbeeld en in sommige gevallen kan het dus zijn dat het gunstiger is om panelen van 1000 x 1000 mm te snijden of groter. Afhankelijk van de toepassing. Ook dit is mogelijk met de Coat 14 Wallstix en dit is op aanvraag per project. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de Coat 14 Wallstix.