Conceptual - Cabin

De Conceptual Cabin serie is een elegante serie met veel diversiteit. Conceptual haalde voor deze serie haar inspiratie uit de digitale ontwikkelingen. Steeds meer mensen zijn flexibel als het gaat om werken: er zijn steeds meer mogelijkheden op het kantoor, maar ook thuis werken is steeds meer in trek. Op kantoren kunnen tegenwoordig schermen worden geplaatst om de akoestiek te verbeteren in de ruimte, maar ook kunnen de werkplekken steeds beter gemaakt worden. Zo kan men bijvoorbeeld rustig op een modulaire bank plaatsnemen om daar geconcentreerd te kunnen werken, omdat deze vaak uitgerust zijn met elektrificatie. Op deze manier kan een werknemer zijn of haar laptop opladen terwijl hij/zij aan het werk is. Daarnaast zijn er meer opties als het gaat om privacy. De meubels kunnen voorzien worden van een scherm dat zowel privacy biedt als de akoestiek verbetert.  

DesignerDirk Rutten
Lees meer
  • Conceptual Cabin fauteuil
    Conceptual Cabin fauteuilVanaf € 3.797,-
  • Conceptual Cabin bank
    Conceptual Cabin bankVanaf € 4.254,-

Varianten uit de Conceptual Cabin collectie 

Conceptual Cabin kenmerken 

  • De Cabin serie van Conceptual biedt vele oplossingen als het gaat om kantoren en andere publieke ruimtes. De Cabin Booth is bijvoorbeeld ideaal voor open ruimtes. Door de wanden die samenkomen met het plafond van de Booth ontstaat er een praktische ruimte die privacy biedt en handig is voor een klein teamoverleg of als concentratiewerkplek. Het ligt eraan of u kiest voor een open of gesloten Booth en of u deze voor 2 of 4 personen wil. 
  • Zowel de fauteuil als de bank beschikken over Nosag-veren waardoor u comfortabel kunt zitten en optimaal kunt presteren tijdens het werken of studeren.  
  • De Cabin Sofa is erg geschikt als bank of fauteuil voor in een wachtkamer of lounge, maar ook als werkplek. In de fauteuil zit u namelijk afgeschermd en doordat deze uitgerust is met elektrificatie zult u prettig kunnen werken. Als u deze combineert met een laptoptafel kunt u urenlang doorwerken of studeren onder optimaal zitcomfort en privacy.