Conceptual

Conceptual furniture ontwikkelt zich op het gebied van akoestische oplossingen. Het meubelmerk maakt producten die zorgen voor een betere akoestiek in de ruimte, maar daarnaast ook zorgen voor privacy. Communicatie is hierbij erg belangrijk. Of dit nu gaat om communicatie met interne  collega’s of collega’s op afstand, er moet altijd een plek zijn waar men met elkaar (in privé) kan communiceren. Conceptual geeft mensen een keuze over waar een werknemer gaat zitten en zijn/haar werk doet en met wie hij/zij communiceert.  

Lees meer

1 / 1

Nederlandse Conceptual meubelen 

Conceptual is een van oorsprong Nederlands meubelmerk. Het laat zich inspireren door de digitale ontwikkelingen van nu. Alle meubelen zijn modulair en kunnen goed worden ingezet op kantoren waar sprake is van activity based working. Maar ook in publieke ruimtes kunnen akoestische oplossingen van Conceptual van pas komen, om het geluid te dempen of om ervoor te zorgen dat andere (omliggende) ruimtes geen last hebben van het geluid.  

Meer over Conceptual meubelen

  • Het merk beschikt over het ISO 9001 en ISO 14001 certificaat.  
  • De materialen worden 100% gecontroleerd op kwaliteit. Dit gebeurt meerdere keren, namelijk wanneer de materialen binnenkomen, tussentijds iedere productiefase én voordat de eindproducten de verpakking in gaan.  
  • Het magazijn van Conceptual furniture is gevestigd in Geleen.  
  • Het merk wil haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Daarom wordt er zo min mogelijk verpakkingsmateriaal gebruikt, met name wanneer Conceptual met eigen vrachtwagens rijdt.  
  • Duurzaamheid is bij Conceptual van groot belang. Om deze reden is het merk ook FSC-gecertificeerd en heeft tevens een E1-classificatie. Ook zijn de nodige meubelen voorzien van LED-technologie.  

Series