HomeConceptualConceptual Shelter Chair fauteuil

Conceptual Shelter Chair fauteuil

Verkoop vanaf € 971,- 

Lease vanaf € 15,58 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Onze expert voor akoestische oplossingen
Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 971,-
Lease per maand vanaf€ 15,58

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkConceptual
ModelShelter Chair
HerkomstNederland
AfmetingenConceptual Shelter afmetingen
Kleuren en materialenConceptual kleuren en materialen
SoortAkoestisch
OnderstelKruisvoet, Slede
Soort akoestischAkoestische fauteuils

Productomschrijving

De Conceptual Shelter Chair is een prettige fauteuil met een chique uitstraling. De Conceptual Shelter Chair is in meerdere uitvoeringen te verkrijgen. Daarbij kan gevarieerd worden in de stof van de bekleding en de kleur daarvan, maar ook qua onderstel. Door de hoge rugleuning van de Shelter fauteuil wordt er privacy geboden en kunt u zich even terugtrekken van de (werk)vloer. Een ideaal meubel voor op kantoor of wellicht voor in de lounge of lobby. 

De kenmerken van de Conceptual Shelter Chair 

  • De armleuningen en de hoge rugleuning van de Shelter Chair bieden ondersteuning tijdens het zitten. Hierdoor raakt u minder snel vermoeid en kunt u rustig werken, een overleg voeren of een telefoongesprek voeren.  
  • Niet alleen de hoge rugleuning, maar ook de akoestische ‘oren’ die aan de bovenkant bevestigd zijn, bieden extra privacy en zijn tevens bevorderend voor de akoestiek.  
  • De Conceptual Coffee & Side Tables zijn een uitstekende aanvulling op de Conceptual Shelter Chair. De vormen en de uitstraling komen overeen met de Conceptual Shelter Chair.  
  • Voor het onderstel heeft u de keuze uit een kruisvoet of een slede onderstel. Hierbij kunt u kiezen uit gepolijst of poedercoated aluminium of hout.  
  • De binnenzijde van de fauteuil is gevuld met PU-foam.  

Heeft u vragen over de Conceptual Shelter Chair?  

Neem in dat geval contact op met De Projectinrichter. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op maat. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website of uiteraard langskomen bij één van onze showrooms.