HomeConceptualConceptual Coffee & Side Tables

Conceptual Coffee & Side Tables

Prijs op aanvraag

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanafPrijs op aanvraag

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkConceptual
ModelCoffee & Side Tables
HerkomstNederland
AfmetingenConceptual Coffee & Side Tables afmetingen
Kleuren en materialenConceptual kleuren en materialen
OnderstelSlede, Kruisvoet, Kolom
HoogteLaag

Productomschrijving

De Conceptual Coffee & Side Tables zijn de perfecte aanvulling in uw ruimte. De tafels kunnen gebruikt worden als bijzettafel of koffietafel. Wanneer u de Conceptual Coffee & Side Table bijvoorbeeld in een lobby plaatst, kunt u de tafel gebruiken om er magazines of kranten op te leggen. Zo kan de persoon die in de lobby of wachtruimte zit prettig ontspannen door iets te lezen of misschien een kop koffie of thee te drinken.  

Meer over de Conceptual Coffee & Side Tables 

  • De tafels zijn er in diverse vormen en formaten. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een rechthoekige of ronde tafel. Daarentegen hebben zij wel allen hetzelfde type design.  
  • Er zijn verschillende onderstellen mogelijk voor de Coffee & Side Tables van Conceptual. Zo kunt u ervoor kiezen voor een kruisvoet met wielen, waardoor de tafel makkelijk verplaatst kan worden. Maar uiteraard is het ook mogelijk om een reguliere kruisvoet onder het tafelblad te plaatsen of de tafel in een kolomvorm te bestellen.  
  • Voor het tafelblad zijn verschillende materialen mogelijk. Ditzelfde geldt voor de poten, welke kunnen bestaan uit zowel hout als aluminium met een poedercoating.  
  • De afmetingen kunnen per tafel verschillen. Echter betreft de hoogte van een bijzettafel zo’n 50cm en die van een koffietafel 40cm.  

Heeft u nog vragen over de Conceptual Coffee & Side Tables?  

Twijfel dan niet, maar neem contact op met De Projectinrichter. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om via onze website een offerte aan te vragen. Uiteraard kunt u ook langskomen bij één van onze showrooms. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.