COR Shrimp poef

Verkoop vanaf € 1.557,- 

Lease vanaf € 24,99 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 1.557,-
Lease per maand vanaf€ 24,99

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCOR
ModelShrimp poef
OntwerperJehs & Laub
HerkomstDuitsland
AfmetingenCOR Shrimp fauteuil en voetensteun afmetingen
SoortPoef
ZithoogteLaag
OnderstelKruisvoet

Productomschrijving

De COR Shrimp is een sierlijke poef. De Shrimp is te plaatsen in grotere ruimtes zoals foyers van een hotel, maar zullen ook in kleinere ruimtes zorgen dat men nog eens omkijkt. Zijn elegante look wordt samengesteld door de schelp van gebogen hout en de zitting van stof of leer.

De poef is bijpassend bij de Shrimp fauteuil

Kenmerken COR Shrimp poef

  • Op roterende poot
  • Op plastic of vilten glijders
  • Elegante look
  • Stof, leer en houtsoort zijn zelf te kiezen (eiken of walnoot)
  • Ontworpen door: Jehs en Laub

Over de ontwerpers Jehs & Laub

Markus Jehs (geboren in 1965 in Stuttgart) en Jürgen Laub (geboren in 1964 in Ulm) hebben elkaar ontmoet tijdens de academische studie ‘industrieel ontwerp’ aan de Duitse Hogeschool en werden vrienden na een stage in New York in 1990.
Na hun afstuderen in 1992 richtten ze jehs + laub op. Vanaf die tijd begonnen ze meubels en lampen te ontwerpen voor Italiaanse bedrijven, zoals Cassina, Ycami en Nemo.
Vervolgens breidden ze de samenwerking uit met andere internationale merken zoals Fritz Hansen, Knoll International, Renz, Stelton, COR en Wilkhahn.
Jehs & Laub won vele internationale prijzen en hun projecten zijn te zien geweest in tal van tentoonstellingen en ze geven lezingen over de hele wereld.

Over COR

De modellen van COR staan bekend om de volgende drie onderwerpen: esthetiek, puurheid en de hoogste kwaliteit. De onmiskenbare lijnen zijn alleen terug te vinden bij COR. In elk meubelstuk moet de schoonheid, het comfort en de functionaliteit gewaardeerd worden. De kwaliteit van de producten is te danken aan één heel belangrijk iets: bij COR wordt er de tijd genomen voor de producten.