Creafort Flow stoel

Verkoop vanaf € 758,- 

Lease vanaf € 12,17 

Dé projectinrichter voor bedrijven

Ondersteuning van advies en montage

20 jaar deskundig advies

Verkoopprijs (excl. BTW) vanaf€ 758,-
Lease per maand vanaf€ 12,17

Circulair meubilairNee
Technisch onderhoudBeschikbaar in serviceovereenkomst
DieptereinigingBeschikbaar in serviceovereenkomst
ReconfiguratieBeschikbaar in serviceovereenkomst

MerkCreafort
ModelFlow
HerkomstNederland
AfmetingenCreafort Flow afmetingen
Onderstel4-poot
ZithoogteVast
MateriaalGestoffeerd

Productomschrijving

De Flow armstoel van Creafort is gestoffeerd met leer en het frame is van RVS.

Afmetingen Creafort Flow stoel

• Stoel:
Breedte x diepte x hoogte:
60 x 49 x 85
Hoogte armlegger: 65,5 cm
Alle afmetingen zijn in centimeters.

Leerl Ohmann collection type 1012

De Creafort Flow armstoel is gestoffeerd met leer. Het leertype 1012 van Ohmann kan men aanduiden als een gepolijste semi-aniline leersoort. De natuurlijk uitziende fijne print zorgt voor een optimaal rendement. Een zeer gelijkmatig en constant materiaal, uitermate geschikt voor intensief gebruik. Deze collectie bestaat uit c.a. 40 kleuren en is sterk, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud.

Onderhoudsadvies leer

Meubelleder behoeft weinig onderhoud. Regelmatig afstoffen is sterk aan te raden. Gebruik geen sterke chemicaliën op het leder, zoals vlekkenverwijderaar, oplosmiddellen, terpetine of andere huishoudelijke reinigingsmiddelen. Gebruik geen verf of schoencrème. Plaats uw lerenmeubel niet te dicht op een warmte bron. Fel zonlicht veroorzaakt verkleuring.

Over Creafort

In een kleine meubelwerkplaats in de historische binnenstad van Gouda, vervaardigde J. Steenkamer sinds 1922 de eerste Creafort-meubelen. Meubelen op bestelling, geselecteerd uit eerlijk hout en met veel zorg en vakmanschap afgewerkt. Creafort staat gelijk aan meubelen met een zorgvuldige afwerking en het toepassen van moderne en milieuvriendelijke productietechnieken, waarin de kwaliteit van het eindproduct voorop staat. De Creafort collecties worden steeds weer van nieuwe ontwerpen voorzien. Mede hierdoor vinden zij hun weg naar de verschillende gebruikers.