Creafort

Creafort staat gelijk aan meubelen met een zorgvuldige afwerking en het toepassen van moderne en milieuvriendelijke productietechnieken, waarin de kwaliteit van het eindproduct voorop staat.
De Creafort collecties worden steeds weer van nieuwe ontwerpen voorzien. Hierbij past Creafort de laatste technologie toe in productietechnieken en produceert milieuvriendelijk. De ontwerpen komen veelal van daarvoor geselecteerde ontwerpers zoals Frank Weil, Mart van der Meer en Lennart Boer.

Lees meer

1 / 1

Assortiment van Creafort

  • Houten en gestoffeerde stoelen, ideaal te gebruiken als vergaderstoel, in de kantine of andere horecagelegenheden.
  • Houten tafels (zithoogte), te gebruiken als vergadertafel of kantinetafel.
  • Hoge houten tafels (statafels), te gebruiken als bar in het bedrijfsrestaurant of hoge vergadertafel voor staand vergaderen.

Kenmerken Creafort meubelen

  • Maatwerk is bijna altijd mogelijk. Bij de tafels zijn daarom de niet-standaard maten ook mogelijk! Creafort denkt graag met u mee. Door slim om te gaan met de efficiency van serieproductie levert Creafort maatwerk voor een scherpe prijs.
  • De meubels zijn leverbaar in diverse kleuren en materialen.

Geschiedenis van Creafort

In een kleine meubelwerkplaats in de historische binnenstad van Gouda, vervaardigde J. Steenkamer de eerste Creafort-meubelen. Het familiebedrijf Steenkamer Meubelfabrieken bestaat al sinds 1922. Inmiddels is de 3e generatie Steenkamer aan het roer en heeft Creafort zich gespecialiseerd in projectinrichtingen.

Milieueisen

Creafort is in het bezit van het keurmerk en certificaat van het Institut für Baubiologie Rosenheim GmbH. Het bewijs dat Creafort producten een positieve bijdrage leveren aan de leefomgeving.

Meer informatie over Creafort meubelen?

Wilt u meer informatie over Creafort neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard kunt u ook Creafort meubelen bekijken in één van onze showroomvestigingen in Purmerend of Rotterdam.

Series