Creafort - ROR

De Creafort ROR collectie bestaat uit een serie houten tafels met verschillende uitvoeringen. De naam ROR komt van de kenmerkende vormen van de tafels. R staat voor Rechthoekig, de O staat voor Ovaal en de laatste R voor Rond, samen ROR. Deze tafels zijn ideaal toepasbaar in de vergaderruimte of in uw bedrijfsrestaurant. 

DesignerFrank Weil
Lees meer
 • Creafort ROR rechthoekige tafel
  Creafort ROR Rechthoekige tafelVanaf € 2.534,-
 • Creafort ROR ronde statafel
  Creafort ROR Ronde statafelVanaf € 2.364,-
 • Creafort ROR ovale tafel
  Creafort ROR Ovale tafelVanaf € 2.534,-

Ontwerper Frank Weil zocht naar een herkenbare uitstraling die goed aansloot bij de andere Creafort tafels en kwam uit op de ROR. Vakmanschap, duurzaamheid en comfortabel zijn drie belangrijke kenmerken bij dit model. “De eenvoud van het ontwerp en de heldere vormentaal welke consequent is doorgezet in rechthoekige, ovale en ronde tafels geven een tijdloos beeld”, aldus ontwerper Frank Weil. 

Varianten uit de Creafort ROR collectie   

 • ROR Rechthoekige tafel 
 • ROR Ovale tafel 
 • ROR Ronde statafel 

Over Creafort 

In een kleine meubelwerkplaats in de historische binnenstad van Gouda, vervaardigde J. Steenkamer sinds 1922 de eerste Creafort-meubelen. Meubelen op bestelling, geselecteerd uit eerlijk hout en met veel zorg en vakmanschap afgewerkt. Creafort staat gelijk aan meubelen met een zorgvuldige afwerking en het toepassen van moderne en milieuvriendelijke productietechnieken, waarin de kwaliteit van het eindproduct voorop staat. De Creafort collecties worden steeds weer van nieuwe ontwerpen voorzien. Mede hierdoor vinden zij hun weg naar de verschillende gebruikers. Zo past een tafel uit de Creafort ROR collectie ook bij u op kantoor. 

Neem contact met ons op via 088 – 650 1234 voor advies of een gratis offerte op maat met projectprijzen van de meubelen uit de Creafort ROR houten tafels collectie.