Robert Bronwasser

Robert Bronwasser, geboren in 1968, is een Nederlandse ontwerper die in 1992 cum laude afstudeerde in Industrial Design aan de Technische Universiteit Delft. Robert Bronwasser combineert passioneel creativiteit, visie en 25 jaar ervaring met het ontwerpen van nuttige producten voor innovatieve bedrijven. 

Prijswinnende ontwerpen

Hij werk samen met grote merken, zoals Palau en Cascando en door zijn hoofd te gebruiken en zijn hart te volgen heeft Robert Bronwasser onder andere de IF Awards, Red Dot Awards, GIO Awards en Interior Innovation Awards gewonnen. 

Robert Bronwasser designstudio 

De Robert Bronwasser designstudio is gevestigd in Amsterdam-Noord aan de oevers van het IJ. Dit voormalige industriegebied is omgetoverd tot een nieuwe wijk en biedt ruimte voor wonen, werken en ontspannen. De inspirerende gebouwen zijn volledig ingericht met de eigen ontwerpen van Robert Bronwasser.

SMILE 

Het motto van Robert Bronwasser is SMILE. Dit staat voor: 

  • Smart: het product moet een oplossing zijn die iets toevoegt 
  • Modest: respect voor mens en omgeving 
  • Iconic: maak het bijzonder 
  • Logical: vanzelfsprekend 
  • Enjoyable: prettig om te gebruiken 

Meubels met diverse toepassingen 

De ontwerpen van Robert Bronwasser zijn toepasbaar voor vele doeleinden, tijdloos en zeer bruikbaar. Daarnaast zijn de meubels, vanwege de slimme opbouw en samenstelling, modulair te gebruiken. Een kenmerk is dat ze eenvoudig te (de)monteren zijn in de gewenste opstelling.  
Meubels zijn geen gebruiksvoorwerpen voor eenmalig gebruik. Ook dat zag Robert Bronwasser en bij goed onderhoud (of her en daar een reparatie) zijn de producten langdurig en duurzaam bruikbaar. Mochten ze niet meer nodig zijn, dan kunnen ze hergebruikt worden of gerecycled tot andere producten. 

Bekijk hier de producten van Robert Bronwasser. 

1 / 1