Andreas Kowalewski

Bekijk hier alle ontwerpen van Andreas Kowalewski .

Andreas Kowalewski is een ontwerper, geboren in Berlijn en gevestigd in Hamburg. Na het afronden van zijn studie als meubelmaker, studeerde hij aan de Folkwang University of the Arts in Essen, Duitsland, en studeerde in 2006 af met een master in industrieel ontwerp. Voordat hij een eigen ontwerpstudio oprichtte, werkte hij voor bedrijven in de sectoren consumentenelektronica, automotive en interieurontwerp en werd hij later een creative director bij Philips Design in Nederland en China.

Studio Kowalewski werd in 2013 in Amsterdam door Andreas Kowalewski opgericht als een interdisciplinair ontwerpadviesbureau. Sinds het begin heeft de studio samengewerkt met verschillende internationaal gerenommeerde merken zoals Ligne Roset, Miyazaki, Normann Copenhagen, Caussa en Moooi. In 2017 verhuisde Kowalewski de Studio van Amsterdam naar Hamburg, Duitsland. Het werk van de Studio omvat een breed scala aan ontwerpen, werkend op het gebied van product, meubels, consumentenelektronica, verlichting, identiteit en strategisch ontwerp.

Genomineerd voor diverse designprijzen

Andreas Kowalewski is genomineerd voor diverse internationale design awards, zoals: German Design Award Gold, IF Product Design Award, Red Dot Product Design Award, Goed Industrieel Ontwerp Award Ontwerp en Design Award Neunkirchen.
 

1 / 1